Ο Γκρέιαμ πέτυχε το καλάθι της χρονιάς και έδωσε τη νίκη στους Πέλικανς (vid)

Ο Γκρέιαμ πέτυχε το καλάθι της χρονιάς και έδωσε τη νίκη στους Πέλικανς (vid)

Ο Ντεβόντε Γκρέιαμ είδε πως στο ρολόι απέμεναν μόλις 1.4¨ και για αυτό αποφάσισε να πετάξει την μπάλα από το ύψος του τριπόντου που αμύνονταν οι Πέλικανς. Η μπάλα κατέληξε, μετά από ένα «ταξίδι» στον αέρα, στο καλάθι με ταμπλό και έτσι οι Πελεκάνοι πήραν τη νίκη με 113-110 στην έδρα των Θάντερ.

Οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ υποδέχθηκαν τους Νιου Όρλεαν Πέλικανς, σε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που δεν διάγουν και τις καλύτερες μέρες τους, καθώς η συχνότητα με την οποία ηττώνται είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που κερδίζουν. Ωστόσο, αυτό δεν τους εμπόδισε να χαρίσουν ένα απολαυστικό ντέρμπι στο κοινό που παρακολούθησε την αναμέτρηση, με το φίναλε να είναι ακόμα καλύτερο και να «κρύβει» το καλάθι της χρονιάς.

Υπεύθυνος για αυτό είναι ο Ντεβόντε Γκρέιαμ των Πέλικανς, αλλά τίποτα δεν θα συνέβαινε αν λίγα δευτερόλεπτα πριν, ο Σάι-Γκίλτζεους Αλεξάντερ δεν πετύχαινε ένα πολύ δυσκόλο σουτ για να φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Ειδικότερα, ο ηγέτης των Θάντερ ισοφάρισε σε 110-110 με τρίποντο, με το ρολόι να δείχνει πως απέμεναν μόλις 1.4¨ για το τέλος. Κάτι που δεν άγχωσε τον Γκρέιαμ, ο οποίος σηκώθηκε από το ύψος του τριπόντου που αμυνόταν η ομάδα του και αφού πρώτα η μπάλα χτύπησε στο ταμπλό, στη συνέχεια «αναπαύτηκε» στο διχτάκι και χάρισε τη νίκη στους «Πελεκάνους».

Δείτε το «τρελό» buzzer-beater του Γκρέιαμ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ