Εμπίντ – Ακατάλληλος σε clutch καταστάσεις όταν η ομάδα του χάνει (pic)

Εμπίντ – Ακατάλληλος σε clutch καταστάσεις όταν η ομάδα του χάνει (pic)

Ο σέντερ των Σίξερς, Τζοέλ Εμπίντ δεν κατάφερε ούτε κόντρα στους Χοκς να μιλήσει σε clutch κατάσταση, χάνοντας σουτ στα 0,2 δευτερόλεπτα, με αποτέλεσμα η ομάδα του να ηττηθεί με 98-96.

Οι Σίξερς γνώρισαν την εντός έδρας ήττα στο τέλος κόντρα στους Χοκς (98-96), με τον Τζοέλ Εμπίντ να αστοχεί σε σουτ στα 0,2 δευτερόλεπτα που θα έστελνε το παιχνίδι στην παράταση.

Η αλήθεια είναι πάντως ότι ο Καμερουνέζος σέντερ δεν το έχει σε clutch καταστάσεις όταν η ομάδα του χάνει, καθώς μετρά μόλις 1/18 σουτ στην καριέρα του σε καλάθι ισοφάρισης ή προσπέρασης στα 5 τελευταία δευτερόλεπτα 4ης περιόδου ή παράτασης.

Η παραπάνω αρνητική επίδοση τον κατατάσσει στην δεύτερη θέση με τους χειρότερους παίκτες αυτής της κατηγορίας, καθώς ο Κέμπα μόνο έχει χαμηλότερο ποσοστό.

Συγκεκριμένα, ο γκαρντ των Νικς στα 25 σουτ που έχει δοκιμάσει συνολικά στην καριέρα του δεν έχει καμία εύστοχη προσπάθεια, αποδεικνύοντας περίτρανα πως δεν ενδείκνυται να στηριχθείς πάνω του σε ματς-θρίλερ.

Αναφορικά με τον Εμπίντ μπορεί να θεωρείται εκ των κορυφαίων σέντερ αυτή τη στιγμή στο NBA, αλλά δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των οπαδών της ομάδας της Φιλαδέλφεια σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές όπως η χθεσινή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ