ΝΒΑ – Ξεκίνησε η ψηφοφορία για το All Star Game, πώς μπορείτε να ψηφίσετε

ΝΒΑ – Ξεκίνησε η ψηφοφορία για το All Star Game, πώς μπορείτε να ψηφίσετε

Η ψηφοφορία για τη μεγάλη γιορτή του NBA, το All Star Game, ξεκίνησε και υπάρχουν τρεις τρόποι με τους οποίους μπορείτε να ψηφίσετε.

Το NBA ετοιμάζεται να υποδεχθεί το All Star Game για ακόμη μια χρονιά με το event να λαμβάνει χώρα στο Κλίβελαντ το τριήμερο 18-20 Φεβρουαρίου 2022.

Το μεγάλο παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 20 του μήνα, ημέρα Κυριακή, μεταξύ των δύο ομάδων όπως θα έχουν διαμορφωθεί από την ψηφοφορία.

Η διαδικασία ανάδειξης των συμμετεχόντων έχει ξεκινήσει και μπορείτε να λάβετε μέρος, για να ψηφίσετε τον «Greek Freak» και άλλους αγαπημένους σας παίκτες.

Πώς μπορείτε να ψηφίσετε για το All Star Game του 2022

1. Από την εφαρμογή του ΝΒΑ μπορείτε να ψηφίσετε δύο γκαρντ και τρεις φόργουορντ ή σέντερ για βασικούς κάθε 24ώρο.

2. Από το vote.NBA.com μπορείτε να ψηφίσετε δύο γκαρντ και τρεις φόργουορντ ή σέντερ για βασικούς.

3. Από το Twitter με tweet , retweet ή reply με hashtag με όνομα και επίθετο του παίκτη και μαζί το #NBAAllStar. Για παράδειγμα #KevinDurant, #GiannisAntetokounmpo μαζί με το #NBAAllStar. Kάθε tweet πιάνεται για μία ψήφος.

Όπως κάθε φορά, έτσι και φέτος, υπάρχουν ημερομηνίες κατά τις οποίες οι ψήφοι μετρούν διπλές. Αυτές είναι Στις 25 Δεκέμβρη, 7 Γενάρη, 17 Γενάρη και 20 Γενάρη.

Η ψηφοφορία λήγει στις 22 Γενάρη και οι αρχηγοί των δύο ομάδων θα ανακοινωθούν πέντε ημέρες αργότερα, στις 27, μαζί με τους υπόλοιπους βασικούς. Οι αναπληρωματικοί θα γίνουν γνωστοί στις 3 Φλεβάρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ