Ίρβινγκ – «Είμαι ευγνώμων που θα παίζω, έστω και στα εκτός έδρας»

Ίρβινγκ – «Είμαι ευγνώμων που θα παίζω, έστω και στα εκτός έδρας»

Ο Κάιρι Ίρβινγκ μίλησε για την επιστροφή του στους Νετς, για τις προπονήσεις που κάνει, αλλά και για την ευγνωμοσύνη που νιώθει που θα παίζει...

Ο Κάιρι Ίρβινγκ άρχισε προπονήσεις με τους Νετς και δήλωσε ευγνώμων για την ευκαιρία που του δίνεται, παρότι επιμένει να μένει ανεμβολίαστος κάτι που του απαγορεύει να αγωνίζεται σε ματς στη Νέα Υόρκη.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Μπρούκλιν τον είχε θέσει εκτός πλάνων, αλλά αποφάσισε να τον επαναφέρει και θα παίζει κανονικά μακριά από το Μπρούκλιν και τη Νέα Υόρκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έχασα πολύ χρόνο, περίπου τρεις μήνες. Το κατάλαβα από την πρώτη μου προπόνηση. Χθες δεν μπορούσα να κοιμηθώ από την προσμονή. Κατάλαβα την απόφασή τους και τη σεβάστηκα. Έπρεπε να μην το αντιμετωπίσω συναισθηματικά. Είδα τα πράγματα από τη δική τους πλευρά, εννοώ από αυτή της ομάδας και των συμπαικτών μου. Ήμουν προετοιμασμένος να υποστώ τις συνέπειες. Ήθελα να είμαι μέλος της ομάδας συνέχεια, αλλά δεν έγινε έτσι, για κάποιον λόγο. Όμως τώρα είμαι εδώ και είμαι ευγνώμων γι’ αυτό. Ακόμη κι αν πρόκειται μόνο για τα εκτός έδρας παιχνίδια, είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία», τόνισε.

«Οι συμπαίκτες μου με υποδέχτηκαν με ανοιχτές αγκάλες, όπως και όλος ο οργανισμός. Δεν θα πω ψέματα, ήταν δύσκολο για μένα να παρακολουθώ απέξω την ομάδα, με όσα συμβαίνουν στον κόσμο. Όλος ο κόσμος νιώθει τις συνέπειες του κορωνοϊού. Εύχομαι να είναι όλοι υγιείς», πρόσθεσε ο Ίρβινγκ, που σύμφωνα με τον Στιβ Νας θα χρειαστεί 1-2 εβδομάδες προτού αρχίσει να παίρνει τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής στη σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ