Οι Μάβερικς απέσυραν την φανέλα του Νοβίτσκι (Vids)

Οι Μάβερικς απέσυραν την φανέλα του Νοβίτσκι (Vids)

Σε μια συγκινητική τελετή οι Μάβερικς απέσυραν μετά τον αγώνα με τους Γουόριορς και επίσημα την φανέλα του Ντιρκ Νοβίτσκι.

Η φανέλα του Ντιρκ Νοβίτσκι με το νούμερο 41 κοσμεί πλέον τον ουρανό του «American Airlines Center» στο Ντάλας. Έτσι μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Γουόριορς το Ντάλας απέσυρε την φανέλα του σπουδαίου Γερμανού μπασκετμπολίστα.

Ο Ντιρκ Νοβίτσκι αγωνίστηκε στους Μάβερικς από το 1998 έως και το 2019 όπου και αποσύρθηκε οριστικά από την ενεργό δράση. Στην καριέρα του έχει κατακτήσει το 2011 το πρωτάθλημα του ΝΒΑ απέναντι στους Μαιάμι Χιτ.

Μέσα σε καταπληκτική ατμόσφαιρα, με παρόντες πολλούς πρώην συμπαίκτες του, συμπεριλαμβανομένων των περισσότερων από την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 2011, όπως οι Τάισον Τσάντλερ, Πέτζα Στογιάκοβιτς, Τζέι Τζέι Μπαρέα και Τζέισον Κιντ. Ο Νοβίτσκι είδε τον Ιδιοκτήτη των Μάβερικς, Μαρκ Κούμπαν, να αποκαλύπτει την μικρογραφία του αγάλματος του Γερμανού που θα κοσμεί τον εξωτερικό χώρο του γηπέδου.

Στο τέλος ο Γερμανός πήρε το μικρόφωνο και ευχαρίστησε τους πάντες. Από τους πρώην συμπαίκτες του και τον Κούμπαν, μέχρι την οικογένειά του και τους φίλους των Μάβερικς. Αμέσως μετά την ομιλία του μαζί με τα παιδιά του, πάτησε το κουμπί και είδε την φανέλα του να ανεβαίνει στον ουρανό του γηπέδου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ