Βουρκωμένος ο Κλέι Τόμπσον – «Να μην παίρνουμε τίποτα ως δεδομένο»

Βουρκωμένος ο Κλέι Τόμπσον – «Να μην παίρνουμε τίποτα ως δεδομένο»

Ο Κλέι Τόμπσον ήταν εμφανώς συγκινημένος για την επιστροφή του στη δράση μετά από 940 μέρες.

Ο Κλέι Τόμπσον επέστρεψε μετά από 940 ημέρες και στις δηλώσεις του μίλησε για τη σημασία να μη λαμβάνεις τίποτα ως δεδομένο, με αφορμή το ντεμπούτο του στη φετινή σεζόν με τους Γουόριορς κόντρα στους Καβαλίερς.

Ο σούτινγκ γκαρντ των «πολεμιστών» μιλώντας στο θρύλο της ομάδας και μέλος της Dream Team, Κρις Μάλιν, «κόμπιασε» μερικές φορές, προσπαθώντας να ελέγξει τα συναισθήματά του και βούρκωσε…

«Ήταν ξεχωριστό, δεν πρόκειται να το ξεχάσω, μακάρι να μπορέσω να το ζήσω ξανά. Και μόνο που άκουσα τον εκκωφαντικό θόρυβο από το κοινό. Είναι δύσκολο να το εκφράσεις με λόγια. Είναι μία ξεχωριστή στιγμή για εμένα και τους συμπαίκτες μου, την οικογένειά μου. Γίνομαι συναισθηματικός που το συζητάω, αλλά ήταν απίστευτο. Τα δύο τελευταία χρόνια με δίδαξαν να μην παίρνω ως δεδομένο αυτό που κάνουμε. Όταν μπορούμε να το κάνουμε μπροστά σε τέτοιους φιλάθλους και να το κάνω για 10 χρόνια τώρα είναι πραγματική ευλογία», τόνισε ο 31χρονος άσος.

«Δεν σούταρα όσοι καλά θα ήθελα, αλλά και μόνο που μπορώ να δω ξανά το όνομά του στη στατιστική είναι σημαντικό για μένα», πρόσθεσε, ενώ έδειξε πόσο πιστεύει τους φετινούς Γουόριορς για να φτάσουν ως το τέλος της διαδρομής. «Είμαι τόσο ενθουσιασμένος για την υπόλοιπη σεζόν. Έχουμε εξαιρετική ομάδα. Όταν θα δουλέψουν φουλ οι μηχανές δεν νομίζω ότι θα υπάρχει κάποιος που θα μας σταματήσει», ανέφερε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ