Αντετοκούνμπο – Το tweet που θυμίζει… 2021 (pic)

Αντετοκούνμπο – Το tweet που θυμίζει… 2021 (pic)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε ό,τι μπορούσε κόντρα στους Χόρνετς, όμως δεν κατάφερε να αποτρέψει την ήττα. Έτσι μετά το ματς έκανε ένα tweet, ίδιο με αυτό που είχε κάνει περίπου στο ίδιο σημείο της σεζόν πέρυσι.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προσπάθησε να οδηγήσει τους Μπακς στη νίκη απέναντι στους Χόρνετς, όμως παρά τους 26 πόντους τα 12 ριμπάουντ και τις 8 ασίστ, τα «Ελάφια» ηττήθηκαν με 103-99.

Ο «Greek Freak» βλέπει την ομάδα του στα τελευταία ματς να μένει πίσω στο σκορ και να κυνηγάει σε όλη τη διάρκεια, αλλά να μην μπορεί να ολοκληρώσει την ανατροπή, λόγω βέβαια και των απουσιών, με παίκτες θετικούς στον κορωνοϊό αλλά και ταρυματίες.

Θυμήθηκε μια ανάλογα δύσκολη περίοδο, τον Φεβρουάριο του 2021, όταν η ομάδα γνώρισε πέντε συνεχείς ήττες και άκουγε κριτική από τα μίντια. Τότε είχε κάνει μια ανάρτηση στο Twitter με το εξής μήνυμα: «Προχωράμε μπροστά χτίζουμε καλές συνήθειες».

Έτσι, μετά την ήττα τα ξημερώματα, πόσταρε το ίδιο για να παρακινήσει τους συμπαίκτες του. Την τελευταία φορά πάντως αυτό πήγε πολύ καλά και ίσως το έκανε και για… γούρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ