Σοκ με Λίλαρντ στους Μπλέιζερς

Σοκ με Λίλαρντ στους Μπλέιζερς

Ο Ντέμιαν Λίλαρντ πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση στους κοιλιακούς, με αποτέλεσμα να χάσει ένα πολύ σημαντικό διάστημα της κανονικής περιόδου με τους Μπλέιζερς.

Η χρονιά για τους Μπλέιζερς πάει από το κακό στο χειρότερο, με την ομάδα του Πόρτλαντ να έχει αμέτρητα προβλήματα είτε κορωνοϊού, είτε τραυματισμών. Ο σούπερ σταρ των Μπλέιζερς, Ντέμιαν Λίλαρντ, απουσίαζε εδώ και μερικές εβδομαδες λόγω προβλήματος στους κοιλιακούς και μετά από εξετάσεις που υποβλήθηκε προκάλεσε σοκ, αφού θα πρέπει να περάσει άμεσα την πόρτα του χειρουργείου για να αποκαταστήσει τη ζημιά.

Ο γκαρντ των Μπλέιζερς θα παραμείνει εκτός δράσης για άγνωστο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με τον Σαμς Καράνια ενώ η σεζόν για την ομάδα του Πόρτλαντ φαίνεται να πηγαίνει χαμένη από πολυ νωρίς.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα είναι πιθανό να μην χρησιμοποιήσει τον Λίλαρντ μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ η απόφαση να μπει στο χειρουργείο το επιβεβαιώνει. Έτσι, η μέτρια έως κακή σεζόν του Λίλαρντ στο ΝΒΑ πιθανότατα να ολοκληρωθεί πρόωρα με τον «Dame» να έχει φέτος κατά μέσο όρο 24 πόντους, 48.5% στο δίποντο, 32.4% στο τρίποντο, 87.8% στις βολές, 4.1 ριμπάουντ, 7.3 ασίστ, 2.9 ριμπάουντ ανά 36.4 λεπτά.

Δείτε το tweet:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ