Η απίθανη ιστορία του Μάρεϊ: Από τις συμμορίες, στο All Star Game

Η απίθανη ιστορία του Μάρεϊ: Από τις συμμορίες, στο All Star Game

Ο Ντεζούντε Μάρεϊ θα πάρει μέρος στο φετινό All Star Game, με τον ίδιο να μιλά για το παρελθόν του και πως το μπάσκετ τον βοήθησε να ξεφύγει από αυτό.

Ο Ντεζούντε Μάρεϊ που αγωνίζεται στους Σαν Αντόνιο Σπερς θα πάρει μέρος στο φετινό All Star Game μετά τις απουσίες των Ντουράντ και Γκριν, με τον 25χρονο γκαρντ να «κουβαλά» ένα την δική του προσωπική ιστορία.

Ο Μάρεϊ δεν έζησε και τα καλύτερα παιδικά χρόνια καθώς ο πατέρας του έλειπε συνέχεια, ενώ η μητέρα του μπαινοέβγαινε στη φυλακή. Ακόμα σε μικρή ηλικία είχε μπλέξει με συμμορίες στην Ουάσινγκτον όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αλλά μέσω του μπάσκετ μπόρεσε να ξεφύγει και να αλλάξει ριζικά την ζωή του προς το καλύτερο και πλέον να βρίσκεται στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Μπορεί την σεζόν 2018-2019 να έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού, καθώς είχε υποστεί ρήξη χιαστού στο δεξί γόνατο, ωστόσο οι Σπερς πίστεψαν σε αυτόν και συνέχισαν να τον στηρίζουν μέχρι να επιστρέψει.

Φέτος έχει αγωνιστεί σε 47 ματς με τους Σπερς και έχει κατά μέσο όρο 19,6 πόντους, 9,2 ασίστ και 8,4 ριμπάουντ, σουτάροντας με 45% εντός παιδιάς, 32% στα τρίποντα και 74% στις βολές.

Μετά το την ανακοίνωση ότι θα βρεθεί στο All Star Game έγραψε ο Μάρεϊ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Θυμάμαι να κάθομαι στο πράσινο δωμάτιο και να με κρίνουν για το παρελθόν μου ως παιδί. Οι Σαν Αντόνιο Σπερς γνώριζαν ότι δεν είχα την καθοδήγηση και ότι χρειαζόμουν μια ευκαιρία. Θυμάμαι να παθαίνω ρήξη χιαστού και να νομίζουν ότι τα πάντα τελείωσαν για εμένα. Είμαι ευγνώμων. Είναι αλήθεια τώρα. Σε ευχαριστώ Θεέ».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ