Σοκ στους Γουάσινγκτον Γουίζαρντς με Μπράντλι Μπιλ

Σοκ στους Γουάσινγκτον Γουίζαρντς με Μπράντλι Μπιλ

Παγωμάρα στην Ουάσινγκτον, καθώς ο Μπράντλι Μπιλ μπαίνει στο χειρουργείο και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να χάσει ολόκληρη την σεζόν.

Σοκ στην Ουάσινγκτον, καθώς ο Μπράντλι Μπιλ θα πρέπει να μπει στο χειρουργείο για να αντιμετωπίσει τον τραυματισμό του στον καρπό, με αποτέλεσμα να χάσει το υπόλοιπο της περιόδου και αυτό δημιουργεί ιδιαίτερες καταστάσεις για τους Γουίζαρντς.

Ο Μπιλ στο τέλος της φετινής σεζόν αναμένεται να μείνει ελεύθερος, καθώς αναζητά ένα νέο πολυετές συμβόλαιο, με τους Γουίζαρντς θέλουν να του το δώσουν, πενταετές για την ακρίβεια, ωστόσο ξέρουν ότι το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι να τον χάσουν.

Ο Μπιλ είχε 30.5 πόντους στη διάρκεια της σεζόν 2019/20 και 31.3 πόντους πέρυσι, μαζί με 4.7 ριμπάουντ και 4.4 ασίστ ανά 35.8 λεπτά, φέτος όμως οι αριθμοί του έχουν κάνει τεράστια βουτιά. Σε 40 αγώνες έχει 23.2 πόντους (50.8% στο δίποντο, 30% στο τρίποντο, 83.3% στις βολές), 4.7 ριμπάουντ, 6.6 ασίστ και σχεδόν ένα κλέψιμο ανά 36 λεπτά συμμετοχής, παίρνει σχεδόν τέσσερα λιγότερα σουτ, εκτελεί 2.6 λιγότερες βολές και τα λάθη του έχουν ανέβει από τα 3.1 στα 3.4.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ