Κλίπερς: Εκτός επ’ αόριστον ο Πάουελ με κάταγμα στο πόδι

Κλίπερς: Εκτός επ’ αόριστον ο Πάουελ με κάταγμα στο πόδι

Οι Λος Άντζελες Κλίπερς ενημέρωσαν πως ο Νόρμαν Πάουελ υπέστη κάταγμα στο αριστερό πόδι και θα μείνει εκτός δράσης επ' αόριστον.

Ο Νόρμαν Πάουελ μπορεί να βρίσκεται λίγες μέρες στους Λος Άντζελες Κλίπερς μετά την ανταλλαγή του από τους Μπλέιζερς, ωστόσο πρόλαβε να «χτυπηθεί» από την φετινή «κατάρα» της ομάδας με τους τραυματισμούς.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ομάδας του Λός Άντζελες γκαρντ/φόργουορντ υπέστη κάταγμα στο αριστερό πόδι και θα μείνει εκτός δράσης επ’ αόριστον. Σύμφωνα πάντως με την ίδια ενημέρωση, δεν πρόκειται να υποβληθεί σε επέμβαση.

Πλέον ο Πάουελ είναι ο τρίτος παίκτης της ομάδας θα βρίσκεται για καιρό στο ιατρικό δελτίο των Κλίπερς μαζί με τους Κουάι Λέοναρντ που έχει υποστεί ρήξη χιαστού, και τον Πολ Τζορτζ που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα σε σύνδεσμο στον δεξιό αγκώνα.

Την φετινή σεζόν ο Πάουελ έχει 18.8 πόντος, 3.3 ριμπάουντ και 3.2 ασίστ μέσο όρο με 41% στα τρίποντα. Πρόλαβε ωστόσο να φορέσει την φανέλα των Κλίπερς μόλις για τρία παιχνίδια μετά την ανταλλαγή του από το Πόρτλαντ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ