Χάρντεν: «Ευκαιρία ζωής οι Σίξερς, από πέρυσι ήταν η πρώτη μου επιλογή»

Χάρντεν: «Ευκαιρία ζωής οι Σίξερς, από πέρυσι ήταν η πρώτη μου επιλογή»

Ο Τζέιμς Χάρντεν εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τη μεταγραφή του στους Σίξερς και τόνισε πως από πέρυσι ήταν η πρώτη του επιλογή.

Ο Τζέιμς Χάρντεν δήλωσε ενθουσιασμένος που θα αγωνιστεί στους Φιλαδέλφεια 76ερς, οι οποίοι θα αποτελέσουν την τρίτη του ομάδα στο ΝΒΑ σε διάστημα 14 μηνών.

Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδρομής, ο «μούσιας» μετέβη από τους Χιούστον Ρόκετς στους Μπρούκλιν Νετς, πριν οι τελευταίοι τον ανταλλάξουν στους Σίξερς. Ο 32χρονος γκαρντ θα είναι πλέον συμπαίκτης με τον βετεράνο φόργουορντ, Πολ Μίλσαπ.

«Δεν είχε προγραμματιστεί έτσι», είπε ο Χάρντεν κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου, συνεχίζοντας: «Πριν από 14 μήνες, δεν έβλεπα τον εαυτό μου σε τρεις διαφορετικές ομάδες, αλλά είμαστε εδώ που είμαστε σήμερα και είμαι χαρούμενος. Πέρυσι είχα πολλά σκαμπανεβάσματα, πολύ άγχος, αλλά όπως και να ‘χει, αυτό είναι στο παρελθόν. Είμαι ενθουσιασμένος, είμαι υγιής και είναι μια ευκαιρία ζωής».

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι η Φιλαδέλφεια ήταν η πρώτη του επιλογή, όταν ήθελε να φύγει από το Χιούστον το 2021. «Αρχικά, όταν ζύγιζα όλες τις επιλογές μου στο Χιούστον, η Φιλαδέλφεια ήταν η πρώτη μου επιλογή».

Η ευκαιρία που του δόθηκε, πάντως, να φορέσει τη φανέλα των Σίξερς ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο από την παρουσία του έμπειρου σέντερ Τζόελ Εμπίιντ στην ομάδα, ο οποίος έχει μέσο όρο 29,5 πόντους, τον καλύτερο στο εφετινό ΝΒΑ.

«Νομίζω ότι συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλον», είπε ο Χάρντεν για τον Εμπίιντ, προσθέτοντας: «Προφανώς, όλος ο κόσμος ξέρει πόσο σπουδαία παίζει ο Τζόελ. Η παρουσία του στην ομάδα και μόνο είναι απίστευτη. Αισθάνομαι ότι μαζί θα στείλουμε το παιχνίδι στο υψηλότερο επίπεδο».

Όταν ρωτήθηκε αν θα μπορούσε να ανεβάσει τους 76ερς τη φετινή σεζόν, ο Χάρντεν δεν περίμενε καν να ολοκληρωθεί η ερώτηση: «Ω ναι!».

Ο Χάρντεν ταλαιπωρείται από τον αριστερό οπίσθιο μηριαίο και δεν έχει αγωνιστεί από τις 2 Φεβρουαρίου. Οι 76ερς γνωστοποίησαν ότι θα συνεχίσει την αποθεραπεία του και ότι θα υπάρξει ενημέρωση για την κατάστασή του μετά το διάλειμμα του All-Star, στο οποίο φυσικά θα απουσιάσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ