Άσχημα νέα για τον Ζάιον Ουίλιαμσον

Άσχημα νέα για τον Ζάιον Ουίλιαμσον

Ο Ζάιον Ουίλιαμσον ενδέχεται να υποβληθεί σε δεύτερη χειρουργική επέμβαση για να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί.

Ο τραυματισμός του Ζάιον Ουίλιαμσον στο δεξί πόδι δεν ανταποκρίνεται στη θεραπεία και ενδέχεται να χρειαστεί δεύτερη χειρουργική επέμβαση, όπως ανέφερε το NOLA.com.

Η Νο1 επιλογή του ντραφτ του NBA το 2019, έχει αγωνιστεί σε μόλις 85 αναμετρήσεις με τους Πέλικανς. Έχασε τους πρώτους τρεις μήνες της σεζόν 2019-20, λόγω τραυματισμού στο γόνατο και ένα κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο στο δεξί του πόδι τον κράτησε εκτός δράσης για την υπόλοιπη αγωνιστική περίοδο.

Ο τραυματισμός σημειώθηκε το καλοκαίρι και ήταν αποτυχημένη η προσπάθειά του να επιστρέψει στο παρκέ, ενώ έκανε μια ένεση στο πόδι τον Δεκέμβριο για να ενισχύσει την αποθεραπεία, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Ο Ντέιβιντ Γκρίφιν, εκτελεστικός αντιπρόεδρος των επιχειρήσεων μπάσκετ της ομάδας, ανέφερε πρόσφατα ότι ο παίκτης θα υποβληθεί σύντομα σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να ξεκαθαρίσει η κατάστασή του. Ο 21χρονος ήταν All-Star τη σεζόν 2020-21, όταν είχε μέσο όρο 27 πόντους ανά αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ