Τόμας – «Έμεις με τους Πίστονς κερδίσαμε όλους τους καλύτερους» (vid)

Τόμας – «Έμεις με τους Πίστονς κερδίσαμε όλους τους καλύτερους» (vid)

Ο Αϊζέια Τόμας θυμήθηκε τα πρωταθλήματα των Πίστονς και δήλωσε πως εκείνη η ομάδα κέρδισε όλους όσους θεωρούνται οι καλύτεροι του αθλήματος.

Ο Αϊζέια Τόμας έζησε μοναδικές στιγμές στα τέλη της δεκαετίας του 1980 και στι αρχές αυτής του 1990, πηγαίνοντας τρεις φορές στους τελικούς και παίρνοντας δύο συνεχόμενα πρωταθλήματα (1989-1990).

Τότε τα «Πιστόνια» ήταν η μόνη ομάδα, μετά τους Σίξερς, που «έσπασε» το δίπολο κυριαρχίας των Λέικερς και των Σέλτικς. Με μια αμυντική σκληρότητα, που επέτρεπαν τότε οι κανονισμοί, μπόρεσαν να νικήσουν τον Μπερντ, Τον ΜακΧέιλ, τον Πάρις, τον Τζόνσον, τον Καρίμ.

Δεν ήταν μόνο αυτοί όμως τα εμπόδιά τους προς την κορυφή, καθώς πριν υποχρέωσαν σε ήττες τους νεανικούς τότε Μπουλς των Τζόρνταν και Πίπεν.

Ο «Zeke» λοιπόν θυμήθηκε τα όσα πέτυχε μαζί με τον Ντούμαρς, τον Ρόντμαν, τον Μαχόρν και τους υπόλοιπους και μίλησε στον Τσάνινγκ Φράι γι’ αυτό που κάνει εκείνη την ομάδα να ξεχωρίζει.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Όλος ο κόσμος λέει πως εκείνοι είναι οι κορυφαίοι της ιστορίας, αλλά οι ομάδες τους νίκησαν όλους (Τζόρνταν, Μάτζικ, Μπερντ). Ήμασταν ίσως η κορυφαία αμυντική ομάδα στην ιστορία του ΝΒΑ.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ