«Βόμβα» στο NBA: «Αυτόν τον παίκτη θέλουν οι Σίξερς για τη νέα Big-Three»

«Βόμβα» στο NBA: «Αυτόν τον παίκτη θέλουν οι Σίξερς για τη νέα Big-Three»

Οι Σίξερς είναι αποφασισμένοι να φορέσουν το δαχτυλίδι του NBA. Ποιον παίκτη έχουν βάλει στο... μάτι για τη νέα Big-Three.

«Βόμβα» μεγατόνων από τον Άντριου Μπόγκουτ! Με τις μάχες να μαίνονται σε ανατολική και δυτική περιφέρεια, ο παλαίμαχος Αυστραλός σέντερ αποκάλυψε την κίνηση που σκέφτονται να κάνουν οι Σίξερς.

Η ομάδα της Φιλαντέλφεια θέλει μόνο το πρωτάθλημα, καταστρώνοντας τα πλάνα της και για το καλοκαίρι. Όπως δήλωσε ο παλαίμαχος παίκτης των Γουόριορς, οι Σίξερς έχουν σημειωμένο ψηλά στο μπλοκάκι τους το όνομα του Μπράντλι Μπιλ!

Οι άνθρωποι των Σίξερς θέλουν να τοποθετήσουν τον σούπερ σκόρερ των Ουάσινγκτον Γουίζαρντς στο πλευρό των Τζέιμς Χάρντεν – Τζοέλ Εμπίντ, δημιουργώντας έτσι την νέα Big-Three του πρωταθλήματος.

«Ο Μπιλ προσπαθεί να μετακομίσει στους Σίξερς, ενώ εκείνοι είναι απεγνωσμένοι για να παραχωρήσουν τον Τομπάιας Χάρις. Αυτό ακούω εκεί έξω» ήταν τα λόγια του Μπόγκουτ σε podcast στην Αυστραλία.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Μπιλ ο οποίος πέρυσι είχε 31.3 πόντους (53.5% στο δίποντο, 34.9% στο τρίποντο, 88.9% στις βολές), 4.7 ριμπάουντ, 4.4 ασίστ και 1.2 κλεψίματα ανά 35.8 λεπτά σε 60 αγώνες, μπορεί να σπάσει το συμβόλαιό του και να βγει στην αγορά ως free agent.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ