Γλίτωσε τα… χειρότερα ο Κάρι (vid)

Γλίτωσε τα… χειρότερα ο Κάρι (vid)

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ο Στεφ Κάρι, καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν έδειξαν πως έχει υποστεί κάκωση συνδέσμων στο αριστερό γόνατο και όχι ρήξη.

Οι Μπόλτον Σέλτικ κατάφεραν να επικρατήσουν με 100-88 των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, ωστόσο η αναμέτρηση επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη ο Στεφ Κάρι κατά την διάρκεια της δεύτερης περιόδου.

Πιο συγκεκριμένα ο ηγέτης των Ουόριορς, αποχώρησε από την αναμέτρηση έχοντας τραυματιστεί στο αριστερό πόδι, ανεβάζοντας στο κατακόρυφο την αγωνία του Στιβ Κερ και των συμπαικτών του.

Ωστόσο ο 34χρονος πόιντ γκαρντ στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του, καθώς όπως έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε δεν έχει υποστεί κάποια σοβαρή ζημιά.

Οι αρχικές εκτιμήσεις κάνουν λόγο πως ο Στεφ Κάρι θα μπεί στα «πιτς» για τρεις εβδομάδες. Ωστόσο σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο Άντριαν Βοϊναρόφσκι η κατάσταση του αναμένεται να επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες με στόχο να προλάβει την έναρξη των play off, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 16 Απριλίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ