Πρόβλημα με Μπούκερ στους Σανς: Κίνδυνος να μείνει εκτός για 2-3 εβδομάδες

Πρόβλημα με Μπούκερ στους Σανς: Κίνδυνος να μείνει εκτός για 2-3 εβδομάδες

Ασχημα νέα για τους Σανς, με τον Ντέβιν Μπούκερ να μένει εκτός πιθανότατα για δύο με τρεις εβδομάδες.

Εκτός δράσης για δύο έως τρεις εβδομάδες με διάταση του δεξιού οπίσθιου μηριαίου (βαθμού 1) ενδέχεται να μείνει ο Ντέβιν Μπούκερ, όπως ανέφερε το ESPN.

Ο σταρ γκαρντ των Φοίνιξ Σανς υπέστη τον τραυματισμό στην τρίτη περίοδο της ήττας της Μ. Τρίτης (19/4) με 125-114 από τους Νιού Ορλίνς Πέλικανς στο Game 2 της σειράς των πλέι οφ του πρώτου γύρου του ΝΒΑ. Σκόραρε 31 πόντους πριν αποχωρήσει από το παιχνίδι με 4:45 να απομένουν για την περίοδο.

Το Game 3 της σειράς best-of-seven, η οποία είναι ισόπαλη 1-1, έχει οριστεί για την Παρασκευή (22/4) το βράδυ στη Νέα Ορλεάνη. Το Game 7, εάν χρειαστεί, είναι προγραμματισμένο για τις 30 Απριλίου, πράγμα που σημαίνει ότι ο Μπούκερ θα έχανε ολόκληρο τον πρώτο γύρο και πιθανότατα θα επέστρεφε κάποια στιγμή στα ημιτελικά της Δυτικής Περιφέρειας, εάν προκριθούν οι Σανς.

Ο νικητής της σειράς μεταξύ των Σανς και των Πέλικανς θα αναμετρηθεί με τον νικητή του αγώνα μεταξύ των Ντάλας Μάβερικς και των Γιούτα Τζαζ (η σειρά είναι ισόπαλη με 1-1).

Ο 25χρονος Μπούκερ είχε μέσο όρο 26,8 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4,8 ασίστ στην κανονική περίοδο, ενώ έχει ιστορικό ζητημάτων οπίσθιου μηριαίου, καθώς έχει χάσει επτά αναμετρήσεις τη φετινή σεζόν, λόγω διάτασης του αριστερού μηριαίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ