Χοκς – Χιτ 86-110

Χοκς – Χιτ 86-110

Οι Χιτ με μια μεγάλη εμφάνιση στο Game 4 έκαναν «σκόνη» τους Χοκς, επικράτησαν με 110-86, έφτασαν στο 3-1 και ψάχνουν στο Μαϊάμι νίκη για να κλείσουν τη σειρά και να πάρουν την πρόκριση.

Απίθανος ο Τζίμι Μπάτλερ, διέλυσε την άμυνα των Χοκς με 36 πόντους και οδήγησε τους Χιτ σε μία άνετη νίκη με 110-86 στο Game 4 της σειράς, δίνοντας προβάδισμα με 3-1 στο Μαϊάμι.

Ο Χιτ βρίσκονται πλέον μία νίκη μακριά από τον δεύτερο γύρο των playoffs, παίζοντας την γνωστή τους άμυνα και το Μαϊάμι έπνιξε τους Χοκς στο Game 4, πήρε την νίκη μέσα στην Ατλάντα και μαζί το προβάδισμα.

Πλέον η σειρά μεταφέρεται και πάλι στο Μαϊάμι, με τους Χιτ να απέχουν μια νίκη από τα ημιτελικά της ανατολικής περιφέρειας και το ζευγάρωμα κατά πάσα πιθανότητα με τους Σίξερς.

Ο Τζίμι Μπάτλερ ολοκλήρωσε τον αγώνα έχοντας 36 πόντους, 10 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 4 κλεψίματα και 1 μπλοκ, οδηγώντας τους Χιτ σε μια άνετη νίκη κόντρα στους Χοκς.

Από την άλλη, ο Τρε Γιάνγκ κινήθηκε σε ρηχά νερά (9πόντους, 5ασίστ), με τον ΝτεΆντρε Χάντερ να είναι ο μόνος που διασώθηκε, έχοντας 24 πόντους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ