Ένταση, αποβολές και παραλίγο σύρραξη λόγω ενός φάουλ του Γουάιτσαϊντ στον Ντόντσιτς

Ένταση, αποβολές και παραλίγο σύρραξη λόγω ενός φάουλ του Γουάιτσαϊντ στον Ντόντσιτς

Ένα φάουλ του Γουάιτσαϊντ στον Ντόντσιτς στην 4η περίοδο είχε ως αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα και να υπάρξει μία μικρή σύρραξη και δύο αποβολές.

Οι Ντάλας Μάβερικς στο 5ο παιχνίδι της σειράς επικράτησαν με 102-77 των Γιούτα Τζαζ, ωστόσο μια στιγμή έντασης στην 4η περίοδο σημάδεψε την αναμέτρηση, με αποτέλεσμα να υπάρξει μία μικρή σύρραξη και δύο αποβολές.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Λούκα Ντόντσιτς πήρε φόρα για να καρφώσει στο καλάθι των Τζαζ, με τον Χασάν Γουάιτσαϊντ να σηκώνεται να τον κόψει και να του κάνει φάουλ. Ο Σλοβένος έπεσε στο παρκέ και πήγε να ζητήσει τον λόγο από τον ψηλό των Τζαζ. Ο Γουάιτσαϊντ το μόνο που ήθελε ήταν να σηκώσει τον Ντόντσιτς και τότε ήταν που ξέφυγε η κατάσταση.

Βλέποντας τον σταρ της ομάδας τους στο παρκέ, οι παίκτες των Μάβερικς έσπευσαν να τον υπερασπιστούν, με τον Ντόριαν Φίνεϊ-Σμιθ και τον Ρέτζι Μπούλοκ να σπρώχνουν τον Γουάιτσαϊντ, ο οποίος απάντησε με δικά του σπρωξίματα και να υπάρξει για μερικά δευτερόλεπτα η εντύπωση ότι θα υπάρξει σύρραξη, κάτι που τελικά αποφεύχθηκε.

Έτσι στη συνέχεια αφού τα πράγματα ηρέμησαν οι διαιτητές εξέτασαν τη φάση μέσω του βίντεο και αποφάσισαν να αποβάλουν τον Γουάιτσαϊντ και τον Μπούλοκ και έτσι συνεχίστηκε κανονικά η αναμέτρηση.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο: 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ