Εμπίιντ: «Δεν είναι δική μου δουλειά να πω στον Χάρντεν να είναι πιο επιθετικός»

Εμπίιντ: «Δεν είναι δική μου δουλειά να πω στον Χάρντεν να είναι πιο επιθετικός»

O Τζοέλ Εμπίιντ μίλησε για την ήττα των Φιλαδέλφεια Σίξερς από τους Τορόντο Ράπτορς, ενώ στάθηκε και στον Τζέιμς Χάρντεν, τονίζοντας πως θα πρέπει να είναι πιο επιθετικός, αλλά δεν είναι δική του δουλειά να του το πει.

Οι Φιλεδέλφεια Σίξερς υπέστησαν τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους από τους Τορόντο Ράπτορς, με τους Καναδούς να μειώνουν σε 3-2 τη μεταξύ τους σειρά, έχοντας μάλιστα το 6ο παιχνίδι στην έδρα τους.

Μετά την αναμέτρηση, ο Τζοέλ Εμπίιντ στάθηκε στο επιθετικό κομμάτι, αναφέροντας ότι όλη η ομάδα δεν ήταν αρκετά επιθετική, και ειδικά ο Τζέιμς Χάρντεν που έχει τεράστιες δυνατότητες.

Οι δηλώσεις του Τζοέλ Εμπίιντ:

«Του το λέω όλη την σεζόν από τότε που ήρθε, πως πρέπει απλά να είναι πιο επιθετικός και να είναι ο εαυτός του. Δεν είναι δική μου δουλειά να του το πω, στην πραγματικότητα.

Αυτή είναι προφανώς δουλειά του προπονητή, να του πει να παίρνει περισσότερα σουτ, ειδικά με τον τρόπο που με μαρκάρουν οι αντίπαλοι. Δεν είναι δική μου δουλειά να του το πω.

Όλοι, όμως, θα πρέπει να είμαστε καλύτεροι στην επίθεση, όπως είπα. Χάσαμε αρκετά ελεύθερα σουτ. Ορισμένες φορές οι Καναδοί μας κάλεσαν όταν μου έκαναν double team και δεν ήμασταν αρκετά επιθετικοί. Εμείς συνεχίζαμε να κυκλοφορούμε την μπάλα στην περιφέρεια και τους δίναμε χρόνο να ανασυνταχθούν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ