ΝΒΑ: Πρόστιμο στους Φοίνιξ Σανς λόγω Μπούκερ

ΝΒΑ: Πρόστιμο στους Φοίνιξ Σανς λόγω Μπούκερ

Το ΝΒΑ τιμώρησε τους Σανς με πρόστιμο 25.000 δολαρίων, για την απουσία του Ντέβιν Μπούκερ από το Game 6 με τους Πέλικανς.

Οι Φοίνιξ Σανς τιμωρήθηκαν με πρόστιμο 25.000 δολαρίων από το ΝΒΑ το Σάββατο (30/04), καθώς παραβίασαν τις οδηγίες του πρωταθλήματος σχετικά τους τραυματισμούς, στην προκειμένη περίπτωση σχετικά με την κατάσταση του Ντέβιν Μπούκερ ενόψει του Game 6 με τη Νέα Ορλεάνη την περασμένη Πέμπτη (28/04).

Η διοργανώτρια αρχή έκρινε πως το Φοίνιξ δεν αποκάλυψε την αγωνιστική κατάσταση του Μπούκερ «με ακρίβεια και έγκαιρα», προτού επιστρέψει στη δράση στο νικηφόρο αγώνα της σειράς του πρώτου γύρου των play off με τους «Πέλικανς».

Ο Μπούκερ, ο οποίος έχασε τα τρία προηγούμενα ματς της σειράς, έχοντας υποστεί διάταση οπίσθιου μηριαίου πρώτου βαθμού στο Game 2, είχε χαρακτηριστεί ως αμφίβολος νωρίτερα την ίδια ημέρα (Πέμπτη).

Αφού δοκίμασε το πόδι του στη διάρκεια την προθέρμανσης πριν τον αγώνα, ο All Star γκαρντ ξεκίνησε κι έπαιξε 32 λεπτά, σημειώνοντας 13 πόντους στη νίκη του Φοίνιξ με 115-109.

Ο 25χρονος Μπούκερ είχε κατά μέσο όρο 26.8 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4.8 ασίστ στην κανονική περίοδο, κάνοντας την τρίτη συνεχόμενη εμφάνιση του σε All Star Game.

Οι «Σανς» ξεκινούν τη σειρά του δεύτερου γύρου εντός έδρας τη Δευτέρα (2/05) εναντίον των Ντάλας Μάβερικς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ