Τρομεροί Σανς, «διέλυσαν» τους Μάβερικς και έκαναν το 3-2 (110-80)

Τρομεροί Σανς, «διέλυσαν» τους Μάβερικς και έκαναν το 3-2 (110-80)

Με μια μεγάλη εμφάνιση, οι Σανς έκαναν... πλάκα στους Μάβερικς στο Game 5, επικράτησαν με 110-80 και έκαναν το 3-2 στη σειρά!

«Πάρτι» για τους Σανς στο Game 5 της σειράς με τους Μάβερικς. Παρότι η ομάδα του Ντάλας είχε την ψυχολογία και το μομεντουμ με το μέρος της λόγω της μεγάλης νίκης στο Game 4, η ομάδα από το Φοίνιξ έβγαλε αντίδραση και με ένα φοβερό δεύτερο ημίχρονο δεν άφησε περιθώρια, καθώς επικράτησε εύκολα με 110-80, κάνοντας έτσι το 3-2 στη σειρά!

Οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι στο πρώτο μέρος, με το 49-46 των δύο δωδεκαλέπτων να αποδεικνύει πως το πρώτο ημίχρονο στο Φοίνιξ ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι. Στο δεύτερο μέρος ωστόσο όλα άλλαξαν.

Οι Σανς μεταμορφώθηκαν προς το καλό, οι Μαβς προς το κακό και η εικόνα του αγώνα άλλαξε ολοκληρωτικά. Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντέβιν Μπούκερ που τελείωσε το παιχνίδι με 28 πόντους και 7 ριμπάουντ, οι Σανς «έτρεξαν» ένα επιμέρους σκορ 61-34, δημιουργώντας ένα «τρελό» πάρτι στο δεύτερο ημίχρονο, το οποίο έφερε και τη μεγάλη νίκη.

Εξαιρετικός για άλλη μια φορά ο Λούκα Ντόντσιτς (28 πόντους, 11 ριμπάουντ) ο οποίος ωστόσο δεν ήταν αρκετός για τους Μάβερικς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ