Ο Κερ συγκλονίζει για το μακελειό στο Τέξας: «Βάζετε την εξουσία πάνω από τις ζωές των παιδιών μας» (vid)

Ο Κερ συγκλονίζει για το μακελειό στο Τέξας: «Βάζετε την εξουσία πάνω από τις ζωές των παιδιών μας» (vid)

Συντετριμμένος, δακρυσμένος και φανερά εκνευρισμένος, ο Στιβ Κερ μίλησε μόνο για την σφαγή στο Τέξας

Συγκλονιστικός ο Στιβ Κερ, ξέσπασε λόγω της δολοφονίας 19 παιδιών σε δημοτικό στο Τέξας και με δάκρυα στα μάτια αναρωτήθηκε πότε θα γίνει κάτι στις ΗΠΑ. «Μας κρατούν όμηρους 50 γερουσιαστές μην ψηφίζοντας έναν νόμο για την οπλοκατοχή. Είναι αξιολύπητο» δήλωσε μεταξύ άλλων.

Ο τεχνικός των Γουόριορς μίλησε στα ΜΜΕ πριν από το τέταρτο παιχνίδι με τους Ντάλας Μάβερικς (νίκη του Ντάλας με 119-109) και συγκίνησε τον κόσμο με το ξέσπασμά του, αφού με δάκρυα στα μάτια απεύθυνε το δικό του μήνυμα, διασύροντας παράλληλα τους 50 Γερουσιαστές των ΗΠΑ που αρνούνται να ψηφίσουν νόμο για την οπλοκατοχή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Πότε θα κάνουμε κάτι; Έχω κουραστεί να έρχομαι εδώ και να δίνω συλλυπητήρια στις κατεστραμμένες οικογένειες. Έχω κουραστεί να υπάρχει ενός λεπτού σιγής. Αρκετά! Υπάρχουν 50 γερουσιαστές αυτή τη στιγμή που αρνούνται να ψηφίσουν το νομοσχέδιο για οπλοκατοχή, το οποίο βρίσκεται εκεί για δύο χρόνια. Και υπάρχει λόγος που δεν θα το ψηφίσουν: Για να διατηρήσουν την εξουσία» είπε αρχικά ο Στιβ Κερ και συνέχισε:

«Σας ρωτάω, Μιτς ΜακΚόνελ, όλους εσάς τους γερουσιαστές που αρνείστε να κάνετε οτιδήποτε για τη βία, τους πυροβολισμούς στα σχολεία, τους πυροβολισμούς στα σουπερμάρκετ, σας ρωτώ: Θα βάλετε τη δική σας επιθυμία για εξουσία πάνω από τις ζωές των παιδιών μας; Γιατί έτσι φαίνεται. Αυτό κάνουμε κάθε εβδομάδα».

«Αρκετά! Θέλω όμως όσοι το ακούνε αυτό να σκεφτούν τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους. Πώς θα νιώθατε εάν συνέβαινε σε εσάς αυτό; Δεν γίνεται απλά να καθόμαστε εδώ και απλά να κάνουμε ενός λεπτού σιγής και μετά να βγούμε και να φωνάζουμε ‘πάμε Ουόριορς ή πάμε Μάβερικς’. Μας κρατούν όμηρους 50 γερουσιαστές στην Ουάσιγκτον που αρνούνται να το θέσουν ακόμη και σε ψηφοφορία, παρά τα όσα θέλουμε εμείς οι Αμερικανοί. Δεν θα το ψηφίσουν γιατί θέλουν να κρατήσουν τη δική τους εξουσία. Είναι αξιολύπητο. Αρκετά!».

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ