Οι Χιτ με ασύλληπτο Μπάτλερ έκαναν το break και τώρα… ο μεγάλος τελικός! (103-111)

Οι Χιτ με ασύλληπτο Μπάτλερ έκαναν το break και τώρα… ο μεγάλος τελικός! (103-111)

Ο Τζίμι Μπάτλερ πήρε από το χέρι τους Χιτ και τους οδήγησε στο break μέσα στη Βοστώνη (103-111), ενώ πήγε τη σειρά των τελικών της ανατολικής περιφέρειας στο 7ο Game.

Ο Τζίμι Μπάτλερ αφηνίασε κόντρα στους Σέλτικς, κάνοντας ρεκόρ καριέρας στα playoffs με 47 πόντους, 9 ριμπάουντ και 8 ασίστ σε 45΄ στο παρκέ, με την ομάδα της Βοστώνης να μην μπορεί να κάνει κάτι για να τον περιορίσει και να γνωρίζει την ήττα με 111-103.

Το Μαϊάμι έκλεισε την πρώτη περίοδο προηγούμενο με 29-22, όμως οι Σέλτικς επέστρεψαν, ροκανίζοντας τη διαφορά με επί μέρους 24-19. Στο δεύτερο μέρος οι Χιτ πήραν ξανά τα ηνία, με τον Μπάτλερ να είναι ασταμάτητος.

Οι «κέλτες» αντέδρασαν και κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα με τον Γουάιτ, που πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση. Το Μαϊάμι απάντησε  με τον Λάουρι, για να έρθει η στιγμή που ο Τζέιλεν Μπράουν έγινε ο μοιραίος για τους Σέλτικς, αφού στο 99-99 αστόχησε σε δύο βολές.

Έτσι η ομάδα του Έρικ Σποέλστρα πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη με 111-103, κάνοντας το break στη Βοστώνη και ισοφάρισε της σειρά σε 3-3. Τώρα οι τελικοί της ανατολικής περιφέρειας θα κριθούν στο καθοριστικό Game 7.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ