Ένας πρώην ΝΒΑερ για τον πάγκο Γιούτα Τζαζ

Ένας πρώην ΝΒΑερ για τον πάγκο Γιούτα Τζαζ

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκονται οι Γιούτα Τζαζ με τον Σαμ Κασέλ να είναι μία από τις βασικές επιλογές για τον πάγκο των «Μορμόνων».

Οι Γιούτα Τζαζ πρόσθεσαν το όνομα του βοηθού των Φιλαδέλφεια 76ερς, Σαμ Κασέλ, στη λίστα των υποψηφίων για την κενή θέση του πρώτου προπονητή τους, όπως ανέφερε το Athletic.

Ο 52χρονος ανήκει στο προσωπικό των Σίξερς και θητεύει ως βοηθός στο πλευρό του Ντοκ Ρίβερς, με το οποίο είχε συνεργαστεί και στο παρελθόν στους Λος Άντζελες Κλίπερς.

Ήδη στη λίστα με τους υποψήφιους προπονητές της Γιούτα είναι ο πρώην τεχνικός των Λος Άντζελες Λέικερς Φρανκ Βόγκελ, ο πρώην προπονητής των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, Τέρι Στοτς, οι βοηθοί των Μπόστον Σέλτικς, Τζο Ματζούλα και Γουίλ Χάρντι, ο βοηθός των Μιλγουόκι Μπακς Τσαρλς Λι, ο βοηθός των Νιου Γιορκ Νικς, Τζόνι Μπράιαντ, ο βοηθός των Χιτ Κρις Κουίν και οι βοηθοί της Τζαζ Άλεξ Τζένσεν και Λαμάρ Σκίτερ.

Ο επόμενος προπονητής της Τζαζ θα αντικαταστήσει τον Κουίν Σνάιντερ, ο οποίος παραιτήθηκε μετά από οκτώ σεζόν έχοντας ρεκόρ 372-264 και κατατάσσεται δεύτερος σε νίκες για το franchise μετά τον Hall of Famer, Τζέρι Σλόαν (1.127).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ