Μεγάλη κίνηση από τους Μάβερικς: Παίρνουν τον Γουντ από τους Ρόκετς

Μεγάλη κίνηση από τους Μάβερικς: Παίρνουν τον Γουντ από τους Ρόκετς

Σε μία σημαντική κίνηση προχώρησαν οι Μάβερικς, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα απέκτησαν μέσω ανταλλαγής τον Κρίστιαν Γουντ από τους Ρόκετς.

Οι Μάβερικς φαίνεται πως ξεκινούν πολύ δυνατά το φετινό καλοκαίρι, καθώς είναι έτοιμοι να ολοκληρώσουν μια πολύ σπουδαία κίνηση για τη νέα σεζόν. Μια κίνηση που στα χαρτιά θα επιφέρει μεγάλη αναβάθμιση στη θέση «5» και πιθανότατα να είναι το ιδανικό στήριγμα και συμπλήρωμα για τον Λούκα Ντόντσιτς. Ο λόγος για τον Κρίστιαν Γουντ των Ρόκετς που είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο Ντάλας.

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα λοιπόν, η ομάδα του Ντάλας έστειλε το Νο26 του φετινού Draft και τους Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, Μαρκίς Κρις, Τρέι Μπερκ και Στέρλινγκ Μπράουν. Τέσσερις παίκτες δηλαδή που δεν είχαν ρόλο στο βασικό ροτέισον της ομάδας.

Ο Γουντ είναι – τουλάχιστον στα χαρτιά – το ιδανικό συμπλήρωμα των Μάβερικς και – φυσικά – του Λούκα Ντόντσιτς. Ένας φόργουορντ/σέντερ που σουτάρει καλά από την περιφέρεια, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να παίξει και το Pick and Roll, παίρνει ριμπάουντ και μπορεί να παίξει τον ρόλο του rim protector.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 17.9 πόντους, 10.1 ριμπάουντ, 2.3 ασίστ και 1 κόψιμο μέσο όρο με 39% στα τρίποντα σε 31 λεπτά συμμετοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ