Με τη φαρμακευτική κάνναβη καταπιάστηκε ο Όντομ

Με τη φαρμακευτική κάνναβη καταπιάστηκε ο Όντομ

Μπορεί τα ναρκωτικά να κόντεψαν να τον σκοτώσουν, όμως ο Λαμάρ Όντομ επέστρεψε πιο δυνατός και επιχειρεί μέσω της βιομηχανίας ινδικής κάνναβης να βοηθήσει και άλλους εξαρτημένους από ουσίες συνανθρώπους του.

Δεν πέρασαν πολλά χρόνια από τον Οκτώβριο του 2015, όταν ο Όντομ βρέθηκε αναίσθητος σε έναν οίκο ανοχής στη Νεβάδα, μετά από υπερβολική δόση κοκαΐνης. Από τότε και αφού γλίτωσε τον θάνατο, ο Όντομ με τη βοήθεια της φαρμακευτικής κάνναβης ξεπέρασε τον εθισμό του στα ναρκωτικά.

Σήμερα στα 38 του, ο πάλαι ποτέ παίκτης των Λέικερς, σκέφτεται να μπει στη βιομηχανία φαρμακευτικής κάνναβης για να βοηθήσει και άλλους εξαρτημένους από διάφορες ουσίες να ορθοποδήσουν και να απεξαρτηθούν. Στις δηλώσεις του σχετικά με το θέμα, ανέφερε:

«Κατά τη διάρκεια της αποτοξίνωσης μου ανακάλυψα διάφορα προϊόντα που μου πρόσφεραν ευεξία. Έτσι αποφάσισα να ενωθώ με την εταιρία που προμηθεύει οργανικά καλλιεργημένη κάνναβη. Φίλοι, συνεργάτες και πρώην συμπαίκτες μου με ρωτούσαν ποιες λύσεις προτίμησα για την ανάρρωση μου. Έτσι γεννήθηκε και η ιδέα. Είναι η τέλεια στιγμή για να προσφέρουμε αυτές τις λύσεις στους ανθρώπους που έχουν προβλήματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ