Μεγάλη ανταλλαγή για τους Χοκς: Παίρνουν τον Μάρεϊ από τους Σπερς

Μεγάλη ανταλλαγή για τους Χοκς: Παίρνουν τον Μάρεϊ από τους Σπερς

Oι Σαν Αντόνιο Σπερς έδωσαν τον καλύτερο τους παίκτη κι ένα από τα καλύτερα γκαρντ της λίγκας, Ντεζούντε Μάρεϊ, για να πάρουν από τους Χοκς τον Ντανίλο Γκαλινάρι και πολλά μελλοντικά ντραφτ πικ!

Στους Ατλάντα Χοκς θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντεζούντε Μάρεϊ των Σαν Αντόνιο Σπερς. Σύμφωνα με το ESPN, οι Χοκς έδωσαν τον Ντανίλο Γκαλινάρι και τρεις επιλογές πρώτου γύρου στο Σαν Αντόνιο για τον All-Star γκαρντ.

Οι Σπερς παίρνουν ένα προστατευμένο pick πρώτου γύρου του 2023 μέσω της Σάρλοτ, επιλογές πρώτου γύρου το 2025 και το 2027 και το δικαίωμα να ανταλλάξουν επιλογές με την Ατλάντα το 2026.

Ο 25χρονος Μάρεϊ προέρχεται από εξαιρετική σεζόν η οποία είχε ως αποτέλεσμα την πρώτη του κλήση σε All-Star Game. Είχε μέσο όρο 21,1 πόντους, 9,2 ασίστ και 8,3 ριμπάουντ ανά παιχνίδι (ρεκόρ καριέρας και στις τρεις κατηγορίες) ενώ ήταν πρώτος στο πρωτάθλημα στα κλεψίματα με 2,0 ανά αγώνα.

Ο 33χρονος Γκαλινάρι είχε μέσο όρο 11,7 πόντους και 4,7 ριμπάουντ σε 66 αγώνες για τους Χοκς την περασμένη σεζόν. Οι Σπερς θα είναι η έκτη ομάδα της καριέρας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ