Χαμός στο NBA: Ζήτησε ανταλλαγή ο Ντουράντ!

Χαμός στο NBA: Ζήτησε ανταλλαγή ο Ντουράντ!

Ο Κέβιν Ντουράντ ζήτησε ανταλλαγή από τους Μπρούκλιν Νετς και προκάλεσε… σεισμό στο NBA.

«Βόμβα» στο ΝΒΑ: Ο Κέβιν Ντουράντ, όπως αναφέρει ο Άντριαν Βοϊναρόφσκι, ζήτησε ανταλλαγή από τους Μπρούκλιν Νετς, προκαλώντας «σεισμό» στο παγκόσμιο μπάσκετ. Ο σούπερ σταρ του NBA βγαίνει στην αγορά και αναμένεται να γίνει… σκοτωμός για την απόκτησή του, με τον Ντάμιαν Λίλαρντ να τον ονειρεύεται με τη φανέλα των Μπλέιζερς.

Ο ηγέτης της ομάδας του Πόρτλαντ πρόσφατα είχε ανεβάσει στα social media μια φωτογραφία του Ντουράντ  με τα χρώματα των Μπλέιζερς και είχε ανάψει… φωτιές. Σήμερα, όπως αναφέρει ο Άντριαν Βοϊναρόφσκι σε… τιτίβισμά του στο Twitter, ο KD ζήτησε από τον GM των Νετς να τον ανταλλάξουν το συντομότερο δυνατό, αφού δεν επιθυμεί να παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας του Μπρούκλιν.

Διαβάστε επίσης: «Πλήγμα» για τους Μπακς του Γιάννη

Μια εξέλιξη που έχει φέρει τα πάνω – κάτω στον μαγικό κόσμο του NBA, με τον 33χρονο σούπερ σταρ να ψάχνει πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Ντουράντ είχε μετακομίσει στους Νετς το καλοκαίρι του 2019 και είχε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026. Οι ετήσιες αποδοχές από το 2022 μέχρι το 2026 ήταν από 43 έως 53.3 εκατομμύρια δολάρια. Ενα συνολικό deal αξίας 194.219.320 δολαρίων.

Η περσινή ήταν η 13η σεζόν του KD στο NBA (σ.σ δεν είχε αγωνιστεί τη σεζόν 2019/2020 λόγω του προβλήματος που αντιμετώπιζε στον αχίλλειο τένοντα), με τον έμπειρο σούπερ σταρ να έχει μέσο όρο 29.9 πόντους, με 57% στο δίποντο, 38% στο τρίποντο και 91% στις βολές, όπως επίσης 7.4 ριμπάουντ, 6.4 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 μπλοκ ανά 37.2 λεπτά συμμετοχής, σε 55 αγώνες της κανονικής περιόδου.

Ο 33χρονος ξεκίνησε την καριέρα του το 2007 από τους Σιάτλ Σούπερσόνικς, οι οποίοι μετέπειτα έγιναν Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. Εκεί έμεινε μέχρι το 2016. Την επόμενη τριετία αγωνίστηκε στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, πριν μετακομίσει στο Μπρούκλιν και τους Νετς.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ήδη έχουν αρχίσει οι πρώτες φήμες για το μέλλον του KD, με τους Φοίνιξ Σανς των Κρις Πολ – Ντέβιν Μπούκερ να εμφανίζονται ως μια από τις ομάδες που ενδεχομένως θα ενδιαφερθούν για την απόκτηση του έμπειρου άσου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ