Η μυστική προπόνηση του Ντόρσεϊ με τους Μάβερικς

Η μυστική προπόνηση του Ντόρσεϊ με τους Μάβερικς

Αποκαλύψεις στις ΗΠΑ για τον ομογενή γκαρντ, που βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για να παραμείνει στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα και όπως αποκαλύπτουν στο εξωτερικό, ταξίδεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και χθες μάλιστα προπονήθηκε με τους Ντάλας Μάβερικς.

Η Αμερικανίδα δημοσιογράφος, Κριστέν Πικ, του «YahooSports» σε ανάρτηση που έκανε στο Twitter ανέφερε ότι ο ομογενής γκαρντ βρίσκεται στο Ντάλας και την Κυριακή (3/7) έκανε προπόνηση με τους Μάβερικς. Ο 26χρονος, ο οποίος βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους Πειραιώτες και να παραμείνει στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ, έχει πάντα στο μυαλό του την επιστροφή του στον μαγικό κόσμο του NBA.

Διαβάστε επίσης: Το σχέδιο στο συρτάρι του Μπαρτζώκα

Υπενθυμίζουμε ότι ο Τάιλερ Ντόρσεϊ πριν μετακομίσει στην Ευρώπη το 2019 για να παίξει στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, είχε αγωνιστεί στο NBA με τα χρώματα των Χοκς και των Γκρίζλις. Γνωρίζει τις δυσκολίες που έχει το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο, αλλά είναι διατεθειμένος να δοκιμάσει ξανά την τύχη του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Αυτό θα προσπαθήσει να το πετύχει μέσω των κλειστών προπονήσεων, τις οποίες πραγματοποιούν οι ομάδες αυτή την περίοδο, προκειμένου να δοκιμάσουν παίκτες. Μια περίοδο με πολλές ευκαιρίες τόσο για τους παίκτες όσο και για τις ομάδες.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ολυμπιακός, όπως ενημερωθήκατε από to10gr, έχει αποκτήσει επίσης ισχυρό ευρωπαϊκό ανταγωνισμό στην προσπάθεια που κάνει για να κρατήσει τον Ντόρσεϊ, με την Φενερμπαχτσέ του Δημήτρη Ιτούδη να έχει μπει δυναμικά στο κόλπο της απόκτησής του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ