«Βόμβα»: Ο Κάρι πείθει τον Ντουράντ να επιστρέψει στους Γουόριορς

«Βόμβα»: Ο Κάρι πείθει τον Ντουράντ να επιστρέψει στους Γουόριορς

Ο Στεφ Κάρι φαίνεται πως έχει επιστρατευτεί για να πείσει τον Κέβιν Ντουράντ να επιλέξει τους Γουόριορς, εφόσον ζήτησε ανταλλαγή από τους Νετς.

Οι Γουόριορς μπορεί να κατέκτησαν το πρωτάθλημα πριν από λίγες εβδομάδες κόντρα στους Σέλτικς, όμως φαίνεται πως είναι διψασμένοι για μια δυναστεία. Οι «πολεμιστές» που διαθέτουν ένα πλήρες ρόστερ και για τη νέα σεζόν είναι έτοιμοι να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να πείσουν τον Κέβιν Ντουράντ να επιστρέψει στο Γκόλντεν Στέιτ.

Για αυτό τον λόγο φαίνεται πως έχει… επιστρατευτεί και ο Στεφ Κάρι για να πείσει τον KD να φύγει από τους Νετς, που ζήτησε έτσι κι αλλιώς ανταλλαγή και να «σμίξουν» και πάλι με φόντο φυσικά το δαχτυλίδι.

Σύμφωνα με τον Ric Bucher, ο γκαρντ των πρωταθλητών έχει έρθει σε επαφή με τον KD αρκετές φορές με σκοπό να γίνει η μεγάλη επανασύνδεση στο Γκόλντεν Στέιτ.

Οι δυο τους παρέα είχαν κατακτήσει δύο σερί πρωταθλήματα, το 2017 και το 2018, τότε που ο Ντουράντ είχε αναδειχθεί MVP των τελικών και στις δύο περιπτώσεις και η αλήθεια είναι ότι ο Αμερικανός σούπερ σταρ δεν θα έλεγε όχι σε έναν τέτοιο σενάριο.

Βέβαια, να τονιστεί εδώ ότι οι Γουόριορς θα πρέπει να «διαλύσουν» ουσιαστικά την ομάδα που έχτισαν για τον Ντουράντ, αφού θα πρέπει να δώσουν τουλάχιστον τους Τζόρνταν Πουλ, Άντριου Γουίγκινς, Τζόναθαν Κουμίνγκα και Τζέιμς Γουάισμαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ