Ξανά στο προσκήνιο οι Σέλτικς για Ντουράντ

Ξανά στο προσκήνιο οι Σέλτικς για Ντουράντ

Ο Κέβιν Ντουράντ εξακολουθεί να απασχολεί τα ΜΜΕ, σχετικά με την ομάδα όπου θα αγωνίζεται του χρόνου, με τους Σέλτικς να συνδέονται ξανά με τον Αμερικανό

Ο Κέβιν Ντουράντ συνεχίζει να είναι πρωταγωνιστής στο σίριαλ του καλοκαιριού στον μαγικό κόσμο του NBA, καθώς έρχονται συνεχώς εξελίξεις γύρω από το όνομα του σχετικά με την ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Αμερικανός αστέρας έχει κάνει γνωστή εδώ καιρό την επιθυμία του να αποχωρήσει από τους Μπρούκλιν Νετς παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιο του είναι ακόμα σε ισχύ.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Πάτησε Ελλάδα για την «πρώτη» ο Πάρις Λι (pics)

Μάλιστα έχουν ακουστεί ήδη αρκετές ομάδες οι οποίες τον θέλουν στο ρόστερ τους και αυτοί που έχουν το προβάδισμα σύμφωνα με το «The Athletic», είναι οι Μπόστον Σέλτικς.

Έτσι μετά το πρώτο άκυρο που είχαν δεχτεί οι «Κέλτες», φαίνεται πως η περίπτωση τους «ξυπνά» ξανά, καθώς σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Σαμ Άμικ, είναι το φαβορί για την απόκτηση του  33χρονου φόργουορντ.

Αναφέρεται επίσης πως στην κουβέντα μπαίνει και το όνομα του Τζέιλεν Μπράουν τον οποίο οι Σέλτικς μπορεί να δώσουν ως αντάλλαγμα για να κάνουν δικό τους τον Κέβιν Ντουράντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ