Σίξερς – Μπακς 130-95

Σίξερς – Μπακς 130-95

Οι Μπακς υπέστησαν μια πολύ βαριά ήττα στο τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου, καθώς έχασαν από τους Σίξερς με 130-95 και πλέον έμαθαν πως αντίπαλός τους στα playoff θα είναι οι Σέλτικς.

Οι Μπακς ολοκλήρωσαν την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με τον χειρότερο τρόπο καθώς ηττήθηκαν στην έδρα των Σίξερς με 130-95 και ουσιαστικά έπεσαν πάνω στους Σέλτικς στον πρώτο γύρο των playoff.

Η παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο ήταν πολύ κακή με αποτέλεσμα να διασυρθεί και να τερματίζει στην 7η θέση με 44-38. Μια θέση που τους ρίχνει επάνω στους πολύ δυνατούς κέλτες. Από την άλλη οι Σίξερς ήταν μαγικοί, έφτασαν στην 16η συνεχόμενη νίκη τους και τερμάτισαν στην τρίτη θέση με ρεκόρ 52-30 και θα αντιμετωπίσουν τους Χιτ στον πρώτο γύρο των playoff.

Στο παιχνίδι το οποίο δεν χρήζει και μεγάλης ανάλυσης, καθώς οι Μπακς ήταν πολύ κακοί και δεν μπήκαν ποτέ στο ματς, ο δικός μας Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε μια πολύ μέτρια ως κακή εμφάνιση με 10 πόντους και 10 ριμπάουντ. Πρώτος σκόρερ για τα ελάφια ήταν ο Πάρκερ με 25. Για τους νικητές, πρώτος σκόρερ ήταν ο Άντερσον με 25 πόντους και τον ακολούθησαν οι Σάριτς με 24 και Χολμς με 19.

https://www.youtube.com/watch?v=_0iPX94I3ec

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ