Γουεμπανιάμα: «Αγαπημένοι μου παίκτες ο Γιάννης και ο Ντουράντ»!

Γουεμπανιάμα: «Αγαπημένοι μου παίκτες ο Γιάννης και ο Ντουράντ»!

Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα σε δηλώσεις του αποκάλυψε τους παίκτες που του αρέσουν αυτή τη στιγμή στο ΝΒΑ.

Το ΝΒΑ κινείται στους ρυθμούς του Βίκτορ Γουεμπανιάμα που όπως όλα δείχνουν θα είναι το Νο.1 του επόμενου ντραφτ. Ταυτόχρονα μεγάλα ονόματα όπως ο Λεμπρόν Τζέιμς τον αποθεώνουν με συνέπεια να μεγαλώνει το βάρος που έχει.

Ο ίδιος όμως τόνισε πως δεν θέλει να μοιάσει σε κανέναν ενώ οι παίκτες είδωλα είναι ο Γιάννης και ο Ντουράντ.

Διαβάστε επίσης: Αϊζέια Κάνααν: Επιστροφή… στον τόπο του «εγκλήματος» (vid)

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Θέλω να γίνω όπως κανένας άλλος. Οι παίκτες που θαυμάζω περισσότερο είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Κέβιν Ντουράντ. Είναι οι αγαπημένοι μου αυτή τη στιγμή».

Για το τι πρέπει να βελτιώσει: «Πρώτη φορά έπαιξα παιχνίδι 48 λεπτών. Πρέπει να ανεβάσω την ενέργειά μου και να συνηθίσω να παίζω σκληρά για πολλή ώρα, γιατί κουραζόμουν έπειτα από 8-9 λεπτά».

Για το πόσο δύσκολο είναι για αυτόν να μείνει συγκεντρωμένος με τόση προβολή: «Δεν είναι δύσκολο γιατί έχω σπουδαίους ανθρώπους γύρω μου. Δεν με ενδιαφέρουν τα social media. Οι φίλοι μου στέλνουν διάφορα και βλέπω κι εγώ, αλλά δεν ασχολούμαι».

Για το πόσο σημαντική είναι για τον ίδιο η εθνική Γαλλίας ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων το 2024: «Η εθνική Γαλλίας είναι διαφορετική. Το λατρεύω. Κάθε καλοκαίρι ανυπομονώ να παίξω με την εθνική. Με τους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν μπορώ παρά να το σκέφτομαι».

Για το πώς έχει αυτό τον θαυμάσιο συγχρονισμό άνω-κάτω άκρων παρά το μέγεθός του και την ηλικία του: «Ο τρόπος που σουτάρω είναι θέμα δουλειάς. Για αυτό είμαι περήφανος, γιατί δούλεψα ώρες πάνω σε αυτό. Για τον συγχρονισμό θα πω ότι ο λόγος που έχω κάτι τέτοιο είναι ότι δεν ψήλωσα απότομα, αλλά σταδιακά και πάντα ήμουν ψηλός, οπότε το σώμα μου είχε χρόνο να προσαρμοστεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ