Ντόρσεϊ: «Στόχος μου ήταν πάντα να επιστρέψω στο NBA»

Ντόρσεϊ: «Στόχος μου ήταν πάντα να επιστρέψω στο NBA»

Σε δηλώσεις που έκανε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ μίλησε για την επιστροφή του στο NBA που ήταν πάντα ο στόχος του, για τους Ντάλας Μάβερικς και για παίκτες είδωλα για τον ίδιο

Ύστερα από μια επιτυχημένη χρονιά στον Ολυμπιακό, φτάνοντας με την Ελληνική ομάδα στο Final Four της  Euroleague, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ επέστρεψε στο NBA για λογαριασμό τον Ντάλας Μάβερικς.

Σε δηλώσεις του ο Έλληνας παίκτης δεν έκρυψε την χαρά του για την επιστροφή του στις ΗΠΑ λέγοντας πως πάντα στόχος του ήταν να επιστρέψει στο NBA , παράλληλα μίλησε με τα καλύτερα για την νέα του ομάδα λέγοντας πως είναι ομάδα playoff ενώ τέλος μίλησε για τους παίκτες που λάτρευε και παρακολουθούσε όταν ήταν μικρός.

Διαβάστε επίσης: Με τους «σπερς» και τη «Βασίλισσα»!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού:

Για την δεύτερη του θητεία στο NBA: «Είναι ευλογία που βρίσκομαι εδώ. Ύστερα από 3-4 χρόνια στην Ευρώπη, πάντα στόχος μου ήταν να επιστρέψω στο ΝΒΑ. Για εμένα είναι ευλογία που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία»

Για τους Ντάλας Μάβερικς; «Πρόκειται για ένα εξαιρετικό οργανισμό. Πέρυσι πήγαν οι Μαβερικς στους τελικούς της Δύσης και κάθε χρόνο θέλουν να βελτιώνονται . Οι νίκες αποτελούν αυτοσκοπό για εμένα. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια playoff ομάδα που έχει μάθει να κερδίζει».

Για παίκτες «είδωλα» γι’ αυτόν: «Μεγάλωσα στην Καλιφόρνια οπότε έβλεπα τον Κόμπι και τον Σακ. Τους έβλεπα συνέχεια. Ακολουθούσα την καριέρα τους»

Να σημειώσουμε δε πως ο Ντόρσεϊ έχει παίξει ήδη δύο αγώνες με τον νέο του σύλλογο και μάλιστα στο δεύτερο απέναντι στους Ορλάντο Μάτζικ ήταν εξαιρετικός έχοντας 8 πόντους και 5 ριμπάουντ σε 15 λεπτά παιχνιδιού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ