Ντόνσιτς: «Χαλαρώσαμε στο τέλος και μας κόστισε»

Ντόνσιτς: «Χαλαρώσαμε στο τέλος και μας κόστισε»

Ο Λούκα Ντόνσιτς μίλησε για την ήττα από τους Φίνιξ Σανς με 107-105, λέγοντας πως έφταιξε το γεγονός ότι χαλάρωσε πολύ η ομάδα του προς το τέλος.

Οι Ντάλας Μάβερικς του Λούκα Ντόνσιτς έχασαν τη νίκη μέσα από τα χέρια τους, κόντρα στους Φίνιξ Σανς, στην πρεμιέρα του NBA.

Οι Μάβερικς στις μέχρι τις αρχές τρίτης περιόδου είχαν χτίσει μία διαφορά 22 πόντων (67-45), ενώ οκτώ επτά πριν το τέλος προηγουντας με 13 (93-80), όμως κατάφεραν να χάσουν από την ομάδα του Φίνιξ με 107-105.

Διαβάστε επίσης:

Ο Σλοβένος γκαρντ, έκανε ότι περνούσε από το χέρι του, τελειώνοντας τον αγώνα με 35 πόντους, 9 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Μετά τη λήξη του αγώνα σε δηλώσεις που παραχώρησε μίλησε για το οδήγησε την ομάδα του στην ήττα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως στο τέλος χαλάρωσαν πολύ.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε: 

«Χαλαρώσαμε πολύ στο τέλος και δεν επιτρέπεται να συμβαίνει αυτό. Δεν πιστέψαμε πως είχαμε ήδη κερδίσει, αλλά νιώθαμε πως θα τα καταφέρναμε και κατεβάσαμε ταχύτητα. Έχει συμβεί πολλές φορές και δεν πρέπει να πετάμε στα σκουπίδια τέτοιες διαφορές. Πρέπει να δουλέψουμε σε αυτό το κομμάτι και σίγουρα θα το κάνουμε»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ