Αντετοκούνμπο: «Δεν ήθελα να ντροπιαστώ!» (vid)

Αντετοκούνμπο: «Δεν ήθελα να ντροπιαστώ!» (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τη νέα νίκη που πέτυχαν οι Μπακς κόντρα στους Χοκς, αλλά και για την προσωπική του απόδοση...

Οι Μπακς συνεχίζουν να «τρελαίνουν» κόσμο στο ΝΒΑ, καθώς νίκησαν και τους Χοκς με 123-115 στο Μιλγουόκι και παρέμειναν αήττητοι.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά τη νίκη των ελαφιών επί των γερακιών στο «Fiserv Forum» σχολίασε μεταξύ σοβαρού και αστείου το κακό πρώτο και το σούπερ δεύτερο ημίχρονο που είχε με τους Μπακς και τόνισε ότι δεν ήθελε να ντροπιαστεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Προσπαθώ να παίζω σύμφωνα με τις δυνατότητές μου. Δεν έκανα καλό πρώτο ημίχρονο και δεν ήθελα να… ντροπιαστώ (γέλια). Ήθελα να είμαι επιθετικός, χωρίς να πιέζω καταστάσεις και να αφήσω το παιχνίδι να έρθει σε μένα. Είναι κάτι που έρχεται με την ωριμότητα. Πάντως ακόμη δεν έχω βρει τον ρυθμό μου, τον ψάχνω ακόμη, όμως είμαστε στο 5-0 και το απολαμβάνουμε», ανέφερε ο Greek Freak.

Όσο για την πιεστική άμυνα του Ονιέκα Οκόνγκου και των άλλων παικτών των Χοκς, τόνισε: «Μου αρέσει να παίζω με παίκτες που τους αρέσει να αμύνονται καλά και δεν φοβούνται. Τέτοιοι είναι ο Οκόνγκου, ο Καπέλα και ο Κόλινς. Προσπάθησαν να κάνουν τη δουλειά μου δύσκολη. Κι εγώ δεν θέλω να είναι εύκολη η δουλειά μου, μου αρέσει η πρόκληση και λατρεύω να αντιμετωπίζω τέτοιους παίκτες».

https://youtu.be/7o__1iw2gPI

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ