Χαμός στο ΝΒΑ: Φήμες για σούπερ ανταλλαγή μεταξύ Νετς, Λέικερς και Μάβερικς!

Χαμός στο ΝΒΑ: Φήμες για σούπερ ανταλλαγή μεταξύ Νετς, Λέικερς και Μάβερικς!

Στις ΗΠΑ κυκλοφορούν φήμες για ένα mega trade που θα αλλάξει τις ισορροπίες, ανάμεσα σε Νετς, Λέικερς και Μάβερικς. Ποιοι σούπερ σταρ εμπλέκονται.

Σε μια πιθανή ανταλλαγή που αν ολοκληρωθεί θα αλλάξει πλήρως τις ισορροπίες στο NBA, αναφέρθηκε ο Ντάλτον Τριγκ μέσω του «Sports Illustrated». Τις τελευταίες ώρες τα σενάρια για ανταλλαγή που θα ταράξει τα νερά στον μαγικό κόσμο δίνουν και παίρνουν, με τους Νετς να είναι η ομάδα που εμπλέκεται μαζί με τους Λέικερς και τους Μάβερικς.

Σε αυτή την τριπλή ανταλλαγή περιλαμβάνονται τρεις σούπερ σταρ, πολλά ντραφτ πικ και ακόμη πέντε παίκτες, σε ένα mega trade που… ζαλίζει και θέτει νέους όρους εφόσον ολοκληρωθεί για τους διεκδικητές του τίτλου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα λοιπόν, οι εμπλεκόμενες ομάδες στο trade είναι οι Ντάλας Μάβερικς, οι Λος Άντζελες Λέικερς και οι Μπρούκλιν Νετς. Οι Τεξανοί ενδέχεται να αποκτήσουν τον Κέβιν Ντουράντ αλλά και τον Κέντρικ Ναν, ενώ οι λιμνάνθρωποι λέγεται πως μπορεί να κάνουν δικούς τους τον Ντάβις Μπερτάνς και τον Κάιρι Ίρβινγκ σε μια win-win κατάσταση και για τους δυο.

Τέλος, στην ομάδα του Στιβ Νας γράφεται πως θα καταλήξουν ο Ράσελ Γουέστμπρουκ, ο Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ, ο Ντουάιτ Πάουελ και ο Τζος Γκριν. Παράλληλα, θα πάρουν ακόμη δύο picks πρώτου γύρου από τους Λέικερς, δύο από τους Μάβερικς, καθώς και το δικαίωμα για τρία pick swaps, με τους Μάβερικς να έχουν στο ρόστερ τους τόσο τον Λούκα Ντόντσιτς, αλλά και τον Κέβιν Ντουράντ και να γίνονται αυτόματα ένα από τα φαβορί για τον τίτλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ