Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Μου αρέσει να με χτυπάνε» (vid)

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Μου αρέσει να με χτυπάνε» (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν καταλαβαίνει τίποτα από τα σκληρά φάουλ που δέχεται, ενώ αναφέρθηκε και στη νίκη επί των Μπλέιζερς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τη νίκη των Μπακς επί των Μπλέιζερς εντός έδρας και εξέφρασε την ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα των ελαφιών.

Παράλληλα, ο Greek Freak στάθηκε και στα σκληρά φάουλ που του γίνονται, ειδικά στα τελευταία παιχνίδια και απάντησε πως δεν λογαριάζει τίποτα και κανέναν, αλλά και πως του αρέσει να τον χτυπάνε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν πονάω, νιώθω εξαιρετικά. Έχω δεχτεί αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα, αλλά απολαμβάνω το δυναμικό παιχνίδι και μου ανάβει τη φωτιά μέσα μου. Όταν με χτυπάνε μου αρέσει, νιώθω ότι είμαι αφοσιωμένος στο παιχνίδι και είναι ένα κομμάτι του μπάσκετ κι αυτό. Δεν νιώθω κανέναν πόνο, σηκώνομαι και συνεχίζω», ανέφερε.

Όσο για τη δική του επιστροφή στις εντυπωσιακές εμφανίσεις μετά από 1-2 ματς που είχε μείνει αρκετά χαμηλά; «Αισθάνομαι καλά. Κάθε μέρα ξυπνάω και προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος. Είτε είσαι καλός είτε όχι, το παρελθόν ανήκει στο παρελθόν και πρέπει να πηγαίνεις στο επόμενο παιχνίδι. Αυτό το ματς πήγε καλά. Είτε έχεις παίξει καλά, είτε άσχημα, πρέπει να βλέπεις την επόμενη μέρα. Τα συναισθήματα είναι για τις ταινίες, πρέπει να κοιτάζω μπροστά», απάντησε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ