«Τρέλα» με Ντόρσεϊ στο Ντάλας: «Εκείνος πρέπει να παίζει»! (pics)

«Τρέλα» με Ντόρσεϊ στο Ντάλας: «Εκείνος πρέπει να παίζει»! (pics)

Στο Ντάλας επικρατεί «τρέλα» για τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, με αρκετούς οπαδούς των Μάβερικς να προτιμούν τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού ακόμη και από τον Τιμ Χάρνταγουεϊ!

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έχει βρει για τα καλά πλέον τα πατήματά του στις ΗΠΑ, καθώς πραγματοποιεί τη μία εξαιρετική εμφάνιση μετά την άλλη. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και αυτό αποδείχθηκε για άλλη μια φορά χθες (22/11) με τους 41 πόντους που σημείωσε στον αγώνα των Texas Legends!

Ο 26χρονος shooting guard έκανε πράγματα και θαύματα, οδηγώντας τη θυγατρική των Μάβερικς στη νίκη με 141-133 επί των Λέικλαντ Μάτζικ. Ο Ντόρσεϊ ήταν καταιγιστικός και εκτός από τους 41 πόντους, είχε 3 ριμπάουντ και 3 ασίστ, δείχνοντας τον καλύτερό του εαυτό στην αναμέτρηση. Ο πρώην παίκτης των «ερυθρόλευκων» βομβάρδισε το καλάθι των Μάτζικ και ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην επιτυχία της θυγατρικής του Ντάλας.

Ο Ντόρσεϊ «τρελαίνει» κόσμο λοιπόν στις ΗΠΑ και είναι λογικό οι οπαδοί των Ντάλας Μάβερικς να έχουν πάθει… πλάκα μαζί του. Έχουν φτάσει μέχρι και στο σημείο να προτιμούν τον πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού από τον… Τιμ Χάρνταγουεϊ και θέλουν ο Έλληνας παίκτης να αρχίσει να παίρνει λεπτά συμμετοχής και στην πρώτη ομάδα των Μάβερικς!

«Εκείνος πρέπει να παίζει», «γιατί δεν του δίνουν έστω λίγα λεπτά;», «ο Ντόρσεϊ μπορεί να δώσει στην ομάδα ακριβώς ό,τι και ο Χάρνταγουεϊ, αν όχι περισσότερα».

Δείτε μερικά από τα σχόλια οπαδών στο twitter:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ