NBA : Τέταρτη σε πωλήσεις η φανέλα του Γιάννη!

NBA : Τέταρτη σε πωλήσεις η φανέλα του Γιάννη!

Στην τέταρτη θέση όσον αφορά τις πωλήσεις φανελών των παικτών βρίσκεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όπως ανακοίνωσε το NBA μέσω των social media του. Στην 6η θέση στη λίστα των ομάδων οι Μπακς.

Μόλις τρεις παίκτες βρίσκονται πάνω από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο όσον αφορά τις πωλήσεις φανελών, όπως ανακοίνωσε το NBA. Στέφεν Κάρι, Λεμπρόν Τζέιμς και Κέβιν Ντουράντ είναι οι μόνοι παίκτες που ξεπερνούν αυτή τη στιγμή σε δημοφιλία τον «Greek Freak», ο οποίος βρίσκεται σταθερά στην 4η θέση, όπως ακριβώς και την προηγούμενη σεζόν.

Ο Αντετοκούνμπο μπήκε για πρώτη στο Τοp 15 με τις περισσότερες πωλήσεις στις φανέλες τον Δεκέμβριο του 2016 και ολοκλήρωσε τη σεζόν 2016-17 στην 8η θέση της λίστας. Μάλιστα, όπως ενημέρωσαν οι Μιλγουόκι Μπακς, ο Γιάννης έγινε ο πρώτος παίκτης μετά τον Γκάρι Πέιτον (Δεκέμβριος 2003), που κατάφερε κάτι τέτοιο όντας παίκτης των «ελαφιών».

Παράλληλα, οι Μπακς κέρδισαν και αυτοί θέσεις όσον αφορά την κατάταξη των ομάδων, φτάνοντας στην 6η. Μόνοι οι Γουόριορς, οι Καβαλίερς, οι 76ερς, οι Λείκερς και οι Σέλτικς πούλησαν περισσότερα επίσημα προϊόντα από τους Μπακς φέτος.

Καμία αλλαγή δεν υπάρχει στην πρώτη τριάδα των πωλήσεων όσον αφορά τους παίκτες, με τον Στέφεν Κάρι να κλείνει την κανονική περίοδο στην πρώτη θέση, πάνω από τον δεύτερο Λεμπρόν Τζέιμς και τον τρίτο Κέβιν Ντουράντ. Στην πέμπτη θέση ανέβηκε ο Κάιρι Ίρβινγκ παρά τον τραυματισμό του, ενώ έκτος έκλεισε τη σεζόν ο Ράσελ Γουέστμπρουκ, μια θέση πάνω από τον Κρίσταπς Πορζίνγκις. Τέλος, αίσθηση προκάλεσε το γεγονός πως ο Τζέιμς Χάρντεν, που είναι το απόλυτο φαβορί για το βραβείο του MVP τη φετινή σεζόν βρέθηκε μόλις στην ένατη θέση.

The Top 10 Most Popular NBA Jerseys based on NBAStore.com sales since the beginning of the 2017-18 NBA season!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NBA (@nba) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ