Έπος: Το ξύπνημα από τον Ιμπάκα και η απίθανη απάντηση του Γιάννη: «Είσαι μόνο για να κάνεις σκριν»! (vid)

Έπος: Το ξύπνημα από τον Ιμπάκα και η απίθανη απάντηση του Γιάννη: «Είσαι μόνο για να κάνεις σκριν»! (vid)

Ο Σερζ Ιμπάκα παρουσιάζει εκπομπή στην τηλεόραση στην οποία συνδυάζει φαγητό (παραδοσιακές γεύσεις από την πατρίδα του το Κονγκό) με κουβέντα για το μπάσκετ. Καλεσμένος στην εκπομπή του Ιμπάκα ήταν ο Τζρου Χόλιντεϊ, με τον βετεράνο ψηλό να προκαλεί τον γκαρντ των Μιλγουόκι Μπακς να κάνει βίντεο-κλήση στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, για να δει πόσο φίλοι […]

Ο Σερζ Ιμπάκα παρουσιάζει εκπομπή στην τηλεόραση στην οποία συνδυάζει φαγητό (παραδοσιακές γεύσεις από την πατρίδα του το Κονγκό) με κουβέντα για το μπάσκετ.

Καλεσμένος στην εκπομπή του Ιμπάκα ήταν ο Τζρου Χόλιντεϊ, με τον βετεράνο ψηλό να προκαλεί τον γκαρντ των Μιλγουόκι Μπακς να κάνει βίντεο-κλήση στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, για να δει πόσο φίλοι είναι πραγματικά.

Ο Αντετοκούνμπο απάντησε με τη δεύτερη βίντεο-κλήση καθώς κοιμόταν και… δίκασε τους Χόλιντεϊ-Ιμπάκα με τα εξής λόγια:

«Αδερφέ, έπαιρνα έναν υπνάκο και με ξυπνήσατε!», είπε αρχικά και στη συνέχεια περιέλαβε τον οικοδεσπότη: «Δεν είσαι σεφ, δεν είσαι καλλιτέχνης. Είσαι ένας ρολίστας, για να παίρνεις ριμπάουντ και να κάνεις σκριν. Αυτό είσαι! Αντίο», ήταν τα λόγια του, ενώ κλείνοντας είπε «καλά να περάσετε παιδιά».

Βέβαια, ο Γιάννης δεν έχει και άδικο. Με 4,3 πόντους και 2,9 ριμπάουντ σε 11,4 λεπτά κατά μέσο όρο φέτος, ο Ιμπάκα έχει αρκετά περιορισμένο ρόλο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ