Συνεχίζεται το «σίριαλ» με Ντόρσεϊ – Βρήκε ομάδα!

Συνεχίζεται το «σίριαλ» με Ντόρσεϊ – Βρήκε ομάδα!

Εξελίξεις με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ που συνεχίζει να κυνηγά το όνειρο του NBA.

Πρόκειται για μια από τις πιο μεγάλες ιστορίες των τελευταίων μηνών. Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ συνεχίζει τις τελευταίες ημέρες να μονοπωλεί το ενδιαφέρον, καθώς άπαντες περιμένουν να δουν ποια θα είναι η επόμενη ομάδα της καριέρας του μετά την απομάκρυνση του από τους Ντάλας Μάβερικς.

Μετά την περιπέτεια στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και την G-League, ο ομογενής γκαρντ αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Το γεγονός πως είναι free agent έχει προκαλέσει… πανικό στην αγορά της Euroleague, με τις ευρωπαϊκές ομάδες να «σφάζονται» για την απόκτησή του.

Διαβάστε επίσης: «Ο Μαρσέλο έχει ενημερωθεί από τον Ολυμπιακό ότι είναι ελεύθερος να αναζητήσει άλλη ομάδα»

Ο Ολυμπιακός είναι φυσικά ανάμεσα στις ομάδες που βολιδοσκοπούν την περίπτωση του 27χρονου, με τους Ερυθρόλευκους να περιμένουν τις εξελίξεις. Ο Ντόρσεϊ ωστόσο έχει θέσει ως προτεραιότητα το ΝΒΑ και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από τις ΗΠΑ, βρήκε ήδη ομάδα!

Για την ακρίβεια, ο ομογενής γκαρντ προπονείται στις εγκαταστάσεις των Λος Άντζελες Λέικερς, στοχεύοντας  να πείσει τους «λιμνάνθρωπους» να τον κρατήσουν και να του προσφέρουν ένα συμβόλαιο. Μάλιστα, την πορεία του θα παρακολουθούν στενά τόσο ο GM της ομάδας, Ρομπ Πελίνκα, όσο και ο head coach των Λέικερς, Ντάρβιν Χαμ, με τους οποίους είχε και μια «τετ α τετ» συνάντηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ