Μέχρι τέλους ο Ντόρσεϊ!

Μέχρι τέλους ο Ντόρσεϊ!

Η κίνηση του Τάιλερ Ντόρσεϊ που αλλάζει τα δεδομένα...

Είναι το πιο καυτό όνομα των τελευταίων ημερών στη Euroleague. Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έμεινε ελεύθερος από τους Ντάλας Μάβερικς και στη Γηραιά Ήπειρο έχει σημάνει… συναγερμός.

Μετά την περιπέτεια στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και την G-League, ο ομογενής γκαρντ αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Το γεγονός πως είναι free agent έχει προκαλέσει… πανικό στην αγορά της Euroleague, με τις ευρωπαϊκές ομάδες να «σφάζονται» για την απόκτησή του.

Δεδομένα, ο Ολυμπιακός συμπεριλαμβάνεται στους συλλόγους που ερίζουν για την απόκτησή του. Οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν στη… γωνιά για την απόφαση του 27χρονου παίκτη.

Παρόλα αυτά, η απάντηση του Ντόρσεϊ ενδέχεται να καθυστερήσει και άλλο. Για ποιον λόγο; Πολύ απλά γιατί ο ομογενής γκαρντ έχει θέσει ως προτεραιότητα την παραμονή του στην Αμερική. Ο νεαρός παίκτης ψάχνει ομάδα στον μαγικό κόσμο του NBA και στο πλαίσιο αυτό, ετοιμάζεται να αλλάξει ατζέντη.

Ο 27χρονος γκαρντ αναμένεται να αναθέσει την… τύχη του στην Priority Sports, η οποία έχει στην κατοχή της παίκτες όπως οι Μπράντλεϊ Μπιλ, Μάικλ Πόρτερ, Γκόρντον Χέιγουορντ και Κάιλ Λόουρι.

Οι εξελίξεις τρέχουν και μένει να φανεί ποια θα είναι η κατάληξη στο… σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ