Μπακς – Χόρνετς 109-138: Σε χαμηλά επίπεδα ο Γιάννης και ήττα για τους Μπακς

Μπακς – Χόρνετς 109-138: Σε χαμηλά επίπεδα ο Γιάννης και ήττα για τους Μπακς

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν μπόρεσε να πιάσει υψηλά επίπεδα απόδοσης και έτσι οι Μιλγουόκι Μπακς ηττήθηκαν στην έδρα τους από τους Σάρλοτ Χόρνετς με 138-109.

Κάποια στιγμή θα ερχόταν και η… γήινη εμφάνιση. Μετά τις συνεχόμενες «ραψωδίες», ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έπεσε σε απόδοση. Και το γεγονός αυτό έφερε τους Μπακς και πάλι σε θέση ηττημένων.

Η ομάδα του Μιλγουόκι δεν είχε τον σούπερ σταρ της σε καλή ημέρα και έτσι αναπόφευκτα ηττήθηκε μέσα στην έδρα της από τη χειρότερη ομάδα της Ανατολής, τους Σάρλοτ Χόρνετς (138-109), οι οποίοι έφτασαν σε ρεκόρ πόντων τόσο στην πρώτη περίοδο, όσο και γενικότερα σε όλο το πρώτο ημίχρονο.

Διαβάστε επίσης: Ο Τόμας, ο Άλεκ και τα άλλα παιδιά…

Με διαφορά η χειρότερη εμφάνιση του Greek Freak στη σεζόν, καθώς ο Έλληνας σούπερ σταρ τελείωσε το παιχνίδι με 9 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3 λάθη σε 21 λεπτά συμμετοχής.

Οι Χόρνετς μπήκαν με το μαχαίρι στα… δόντια και κατάφεραν να διαλύσουν τα «ελάφια» στο πρώτο δωδεκάλεπτο. Ο ΛαΜέλο ήταν η κύρια πηγή κινδύνου της ομάδας από τη Σάρλοτ η οποία σημείωσε τον εκπληκτικό αριθμό των 51 πόντων στην πρώτη περίοδο.

Η αναμέτρηση δεν είχε επιστροφή από εκεί και πέρα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους Μιλγουόκι Μπακς, καθώς τα «ελάφια» δεν μπόρεσαν ποτέ να φανούν ανταγωνιστικά, με αποτέλεσμα οι Χόρνετς να φεύγουν με ένα άνετο διπλό.

Τα δωδεκάλεπτα: 28-51, 60-84, 87-112, 109-138

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ