Επισκέφθηκαν τον Λευκό Οίκο οι Γουόριορς

Επισκέφθηκαν τον Λευκό Οίκο οι Γουόριορς

Μετά από έξι χρόνια και δύο απουσίες λόγω του Ντόναλντ Τραμπ, οι πρωταθλητές του NBA, Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, επισκέφθηκαν τον Λευκό Οίκο.

Οι πρωταθλητές του NBA, Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς επισκέφτηκαν σήμερα (17/01) το Λευκό Οίκο, στο πλαίσιο του εορτασμού για την κατάκτηση του τίτλου, με τους Στιβ Κερ και Στέφεν Κάρι να έχουν συνάντηση με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν.

Ο Κερ συμμετείχε επίσης σε μια «στρογγυλή τράπεζα» για την ένοπλη βία και την ασφάλεια των όπλων με ανώτερα στελέχη του Λευκού Οίκου, μαζί με τους Κλέι Τόμπσον και Μόουζες Μούντι.

Διαβάστε επίσης: Ο Αλμέιδα «έσπασε» την κατάρα: Ο Χιμένεθ, ο Ουζουνίδης και… οι άλλοι

«Μάθαμε πολλά για το τι κάνει αυτή η χώρα για να βοηθήσει στη δημιουργία ενός ασφαλέστερου περιβάλλοντος. Αυτό είναι κάτι που είναι πολύ κοντά στην καρδιά μου», είπε ο Κερ.

Ο Κάρι ευχαρίστησε επίσης τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και το επιτελείο του που βοήθησαν να εξασφαλιστεί η απελευθέρωση της Γκράινερ τον περασμένο μήνα στο πλαίσιο της ανταλλαγής κρατουμένων με τη ρωσική κυβέρνηση.

«Αυτό σημαίνει πολλά να ξέρεις ότι είναι εδώ, στο σπίτι ασφαλής με την οικογένεια της. Όπως σημαίνει πολλά και όλη η δουλειά που έγινε στα παρασκήνια για να γίνει πραγματικότητα», είπε ο Κάρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ