Αντετοκούνμπο: «Κάποιες φορές παραείμαι συγκεντρωμένος, πρέπει να απολαμβάνω περισσότερο τα ματς»

Αντετοκούνμπο: «Κάποιες φορές παραείμαι συγκεντρωμένος, πρέπει να απολαμβάνω περισσότερο τα ματς»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τη νοοτροπία τους στους αγώνες, αλλά και για τον τρόπο που προσπαθεί να βρει ρυθμό μέσω των βολών.

Οι Μιλγουόκι Μπακς έκαμψαν την αντίσταση των Ντένβερ Νάγκετς, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι απολαυστικός έχοντας 33 πόντους και 14 ριμπάουντ, ωστόσο έκανε και 9 λάθη, εκτελώντας μάλιστα 21 βολές στο δεύτερο μέρος.

Ο «Greek Freak» μίλησε για τα λάθη τονίζοντας πως πολλές φορές είναι υπερβολικά συγκεντρωμένος και δεν απολαμβάνει το παιχνίδι, ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με τις βολές ανέφερε πως τον βοηθούν να βρει ρυθμό και να έχει καλύτερη ψυχολογία.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο:

«Απλώς ήθελα να βρω ρυθμό. Προσπάθησα να είμαι επιθετικός, να στηριχτώ στα δυνατά μου σημεία. Προσπαθώ να απολαύσω το παιχνίδι. Κάποιες φορές παραείμαι συγκεντρωμένος. Νομίζω ότι πρέπει να απολαμβάνω περισσότερο το παιχνίδι. Όταν το κάνω αυτό, πηγαίνω πιο συχνά στις βολές, πάω πιο συχνά προς το καλάθι, βρίσκω τους συμπαίκτες μου πιο εύκολα, βγάζω καλύτερες φάσεις. Αν απολαμβάνω το παιχνίδι, κερδίζω περισσότερα φάουλ.

Το δύσκολο κομμάτι είναι να κερδίσεις φάουλ και να πας στις βολές. Το εύκολο είναι να βάλεις τις βολές. Αν πάω στις βολές και μπορώ να σκοράρω για να βοηθήσω την ομάδα μου, αυτό είναι ένα ωραίο συναίσθημα. Άλλες φορές η μπάλα μπαίνει στο καλάθι, άλλες όχι. Εμένα μου δίνει ρυθμό αυτό, επειδή πάω προς το καλάθι. Χάνεις τον ρυθμό σου αν πας προς το καλάθι, δεν κερδίζεις φάουλ και αστοχείς. Αν όμως βγάλω τη φάση ή κερδίσω φάουλ, προσωπικά μου δίνει ενέργεια για να παίξω άμυνα, να ηρεμήσω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ