«Βόμβα» μεγατόνων στο NBA: Ζήτησε να φύγει από τους Νετς ο Ίρβινγκ!

«Βόμβα» μεγατόνων στο NBA: Ζήτησε να φύγει από τους Νετς ο Ίρβινγκ!

Ο Κάιρι Ίρβινγκ έριξε... βόμβα αποχώρησης από τους Μπρούκλιν Νετς.

Για άλλη μια φορά, ο Κάιρι Ίρβινγκ απασχολεί την επικαιρότητα στον μαγικό κόσμο του NBA!

Ο Uncle Drew έρχεται να ταράξει τα… ήρεμα νερά του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου, καθώς έριξε «βόμβα» αποχώρησης από τους Μπρούκλιν Νετς!

Συγκεκριμένα, ο 30χρονος παίκτης ενημέρωσαε το front office των Νετς πως θέλει να αποχωρήσει από το Μπρούκλιν με ανταλλαγή. Και μάλιστα αυτό θέλει να γίνει άμεσα, πριν εκπνεύσει η trade deadline της 9ης Φεβρουαρίου.

Παρόλο που τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών τον έφερναν στο κατώφλι ενός νέου συμβολαίου, τα δεδομένα άλλαξαν. Ο Ίρβινγκ θέλει να αποχωρήσει από τους Νετς και με την κίνησή του αναμένεται να αλλάξει τις ισορροπίες στο NBA.

Οι συζητήσεις των δύο πλευρών δεν έφτασαν σε κάποιο deal, καθώς διαπιστώθηκε χάσμα ανάμεσα σε Ίρβινγκ και Νετς, κάτι που οδήγησε τον All-Star πλέι μέικερ να προχωρήσει σε αίτημα ανταλλαγής.

Οι άνθρωποι του Μπρούκλιν έχουν πλέον στα χέρια τους ένα «καυτό» ζήτημα. Μια υπόθεση που απαιτεί λύση μέχρι την 9η Φεβρουαρίου. Το ενδιαφέρον για τον Κάιρι Ίρβινγκ αναμένεται να είναι μεγάλο, με τους Λέικερς να περιμένουν ήδη στην γωνία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ