Χαμός με Ίρβινγκ στο NBA: Τέσσερις ομάδες ερίζουν για την απόκτησή του – Θα σμίξει ξανά με τον ΛεΜπρόν;

Χαμός με Ίρβινγκ στο NBA: Τέσσερις ομάδες ερίζουν για την απόκτησή του – Θα σμίξει ξανά με τον ΛεΜπρόν;

Τέσσερις ομάδες έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Κάιρι Ίρβινγκ. Ο ΛεΜπρόν τον θέλει στο LA...

Είναι ξανά το πρόσωπο των ημερών στον μαγικό κόσμο του NBA. Ο Κάιρι Ίρβινγκ πυροδότησε τη… βόμβα, ζητώντας από τη διοίκηση των Νετς να αποχωρήσει με trade.

O εκρηκτικός γκαρντ τάραξε τα ήρεμα νερά του κορυφαίου πρωταθλήματος στον πλανήτη και όπως αντιλαμβάνεται κανείς, με την απόφασή του, έχει δημιουργηθεί ο… κακός χαμός.

Διαβάστε επίσης: Το εργοστάσιο μπάσκετ του Μπαρτζώκα παράγει «Μιχάλης Λούντζης οε, οε, οε…»

Με το trade deadline της 9ης Φεβρουαρίου να πλησιάζει, τέσσερις είναι οι ομάδες που ερίζουν για την απόκτηση του Uncle Drew.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην άλλη πλευρά του ατλαντικού, πρόκειται για τους Λος Άντζελες Λέικερς, τους Φοίνιξ Σανς, τους Μαϊάμι Χιτ και τους Ντάλας Μάβερικς. Σε ό,τι αφορά, πάντως, στην ομάδα του Τέξας, όπως ξεκαθάρισε ο Άντριαν Βοϊναρόφσκι , υπάρχουν δεύτερες σκέψεις για το αν και κατά πόσο θα πρέπει να θυσιαστούν για χάρη του παίκτες υψηλού επιπέδου και picks πρώτου γύρου.

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι Λέικερς έχουν ήδη ετοιμάσει το κατάλληλο πακέτο για να κάνουν κάτοικο LA τον Κάιρι Ίρβινγκ. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θέλει να σμίξει ξανά με τον πρώην ομόσταβλό του στους Καβαλίερς και για αυτόν τον λόγο αναμένεται να… θυσιαστεί ο Ράσελ Γουέστμρουκ.

Οι Λέικερς θα ρίξουν στο τραπέζι των συζητήσεων με τους Μπρούκλιν Νετς το όνομα του Γουέστμπρουκ, καθώς και δύο picks πρώτου γύρου σε μελλοντικά drafts. Είναι δεδομένο πως η ομάδα της Νέας Υόρκης θα απαιτήσει το κάτι παραπάνω, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει το τι θα προσφέρουν οι υπόλοιποι διεκδικητές του 30χρονου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ