Μπακς – Χιτ 123-115: Γιάννης σε MVP mode, οδήγησε τους Μπακς στη νίκη κόντρα στους Χιτ με triple-double

Μπακς – Χιτ 123-115: Γιάννης σε MVP mode, οδήγησε τους Μπακς στη νίκη κόντρα στους Χιτ με triple-double

Με μια ακόμη «μυθική» εμφάνιση, ο «τριπλός» Γιάννης Αντετοκούνμπο οδήγησε τους Μιλγουόκι Μπακς στην έβδομη συνεχόμενη νίκη, καθώς τα «ελάφια» επικράτησαν των Μαϊάμι Χιτ με 123-115.

Γιάννη σταμάτα, δεν είναι πια αστείο… Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο διανύει τη φόρμα της καριέρας του. Οι εμφανίσεις του Greek Freak το τελευταίο διάστημα ξεπερνάνε κάθε λογική και αυτό αποδείχθηκε και κόντρα στους Μαϊάμι Χιτ τους οποίους οι Μιλγουόκι Μπακς «λύγισαν» με 123-115.

Μπορεί ο Έλληνας σούπερ σταρ αυτή τη φορά να έμεινε… μόνο στους 35 πόντους, ωστόσο ολοκλήρωσε τον αγώνα έχοντας γράψει ένα triple-double.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Εκεί που πέρσι έκανε φιέστα

Συνολικά, ο Γιάννης μέτρησε απέναντι στους Χιτ 35 πόντους, μάζεψε 15 ριμπάουντ και μοίρασε 11 ασίστ σε 35 λεπτά συμμετοχής, έχοντας 13/17 δίποντα και 9/16 βολές, με τον «Greek Freak», καταγράφοντας έτσι 3ο του triple double την φετινή σεζόν και 32ο στην καριέρα του γενικότερα.

Από μια καλή περίοδο στο πρώτο μέρος για τις δύο ομάδες που πήγαν στα αποδυτήρια σε απόλυτη ισορροπία (62-62). Στο τρίτο δωδεκάλεπτο τα «ελάφια» πήραν τον έλεγχο και χάρη στο προβάδισμα αυτό μπόρεσαν να φτάσουν στη νίκη, αντέχοντας στην πίεση των Χιτ στην τελευταία περίοδο.

Άξιοι συμπαραστάτες του Γιάννη οι Μίντλετον και Άλεν που είχαν από 24 και 19 πόντους ο καθένας τους.

Τα δωδεκάλεπτα: 34-26, 62-62, 94-92, 123-115






Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ